Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Teja, mesaj războinic pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj: ”Ne vom bate pentru puncte” Ce spune despre revenirea lui Cristea

EXCLUSIV | Mihai Teja, mesaj războinic pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj: ”Ne vom bate pentru puncte” Ce spune despre revenirea lui Cristea

CSM Poli Iași

Comentarii

Mihai Teja a vorbit înaintea debutului de sezon şi le-a transmis celor de la CFR că e hotărât să înceapă fără înfrângere campionatul.

Teja e mulţumit de modul în care s-a pregătit echipa în pauza competiţională şi a salutat revenirea lui Andrei Cristea în Copou.

”Era foarte important să nu avem accidentaţi pentru că nu avem un lot numeric, nu avem foarte mulţi jucători şi era important să nu ne accidentăm, să evităm accidentările pentru că ne aşteaptă un început greu de campionat. Dar una peste alta a fost un cantonament în care băieţii s-au pregătit bine, au fost câtva meciuri amicale, suntem la început, până ne cunoaştem, nu e uşor şi una peste alta eu cred că a ieşit bine.

Cu siguranţă Andrei Cristea ne va ajuta din toate punctele de vedere. Şi pe teren, şi în afara lui, şi în vestiar eu mă bazez pe el. Uşor uşor poate face trecerea anul acesta şi spre stafful tehnic sau spre birouri depinde ce meserie îşi alege. E important să aibă un viitor când se lasă de fotbal.

E un meci greu la prima vedere. Noi nu suntem cu lotul complet, suntem în reformare, CFR Cluj e o echipă bună, puternică, chiar dacă nu au câştigat Supercupa au un lot bun, echilibrat, e campioana României, nu o să fie uşor. Dar încercăm să ne batem pentru fiecare punct, puncte. Încercăm să demonstrăm mai mult, dar mai e de muncă”, a spus Mihai Teja, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tejaiasicfrliga 1 

viewscnt
Articole similare