Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihăilă apărat, Man contestat. Reacţia federalilor după egalul naţionalei de tineret din Irlanda de Nord

EXCLUSIV | Mihăilă apărat, Man contestat. Reacţia federalilor după egalul naţionalei de tineret din Irlanda de Nord

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a României a înregistrat primul rezultat de egalitate din campania de calificare la Euro 2021. După 0-0 în Irlanda de Nord, extremele Valentin Mihăilă şi Dennis Man au fost puşi sub lupă de către oficialii FRF. Mihai Stoichiţă a avut prima reacţie la Telekom Sport.

"Un meci bun al nostru, foarte vivace, un spirit bun de echipă şi de joc. Parcă a lipsit foarte mult sclipirea individuală, Man, Mihăilă, Petre au fost în joc, dar fără mari reuşite din punct de vedere al eficacităţii şi al spectaculozităţii. Am avut multe acţiuni de atac, din păcate nu judecate aşa cum ar fi trebuit.

Ce îmi place la echipa asta de tineret este faptul că nu acceptă să fie dominată de cealaltă echipă. Am vorbit cu Mirel  înainte de joc şi îmi spunea că e foarte frig şi că şi aseară la antrenament terenul a fost îngheţat. Poate i-a favorizat puţin pe irlandezi. 

Mihăilă a reuşit un hattrick şi a provocat un autogol în partida precedentă, cu Finlanda, dar în Irlanda de Nord a avut o prestaţie ştearsă. În schimb, Man nu a mai înscris din luna octombrie a anului 2018. 

(Despre evoluţia modestă a lui Mihăilă)

E normal ca uneori la vârsta aceasta fragedă să mai ai oscilaţii şi eu înţeleg perfect situaţia. Nu a fost cea mai bună seară pentru el, oscilaţiile sunt normale la vârsta asta. Şi după două, trei meciuri foarte bune poate e prea mult să îi cerem ca el să fie factorul decisiv. 

(Despre evoluţia modestă a lui Man)
Inconstanţa, capriciile pe care le are uneori, faptul că e influenţat de faptul că e foarte lăudat poate duce uneori la exces şi atunci vrei să rezolvi individual, să fii tot timpul spectaculos. Nu se poate treaba asta. El trebuie să fie ajutat în acest moment de antrenorii pe care îi are, la Steaua în principal. Acolo, etapă de etapă trebuie să aibă constanţă, nu numai sclipiri"
, a declarat directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, într-o intervenţi telefonică la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: romania u21manmihaila 

viewscnt
Articole similare