Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mihalcea este fair play. Fost jucător şi antrenor la Dinamo, antrenorul recunoaşte: ”Man este jucătorul anului!”

EXCLUSIV Mihalcea este fair play. Fost jucător şi antrenor la Dinamo, antrenorul recunoaşte: ”Man este jucătorul anului!”

FCSB

Comentarii

Adrian Mihalcea a vorbit într-un interviu acordat Telekom Sport despre cel mai bun jucător al anului în fotbalul românesc.

Fost jucător şi antrenor la marea rivală, Dinamo, Adrian Mihalcea este fair play şi îl consideră pe Man drept cel mai bun jucător român al anului: ”M-aş orienta către un Denis Man care în ultima perioadă sau jumătatea a doua a anului chiar a arătat bine. O creştere semnificativă cred că a avut-o şi Moruţan” a explicat fostul secund al lui Contra de la echipa naţională.

Dennis Man este cotat la 6.5 milioane de euro, iar în actuala stagiune a marcat de 15 ori pentru FCSB, oferind totdată 7 pase decisive.

Trei dintre golurile marcate de Man în această stagiune au fost reuşite în preliminariile Europa League. Dennis Man are deja şase selecţii în prima reprezentativă şi un gol marcate. Este internaţional U21 unde a marcat de şase ori în 20 de selecţii.

Afla mai multe despre: dennis manadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare