Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihalcea le-a dat liber dinamoviştilor: "Aşteptăm decizia UEFA, până atunci, jucătorii vor sta acasă"

EXCLUSIV | Mihalcea le-a dat liber dinamoviştilor: "Aşteptăm decizia UEFA, până atunci, jucătorii vor sta acasă"

Dinamo București

Comentarii

Noul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a anulat antrenamentele echipei, care ar fi trebuit să se reunească azi la Săftica.

"Şedinţele de pregătire sunt suspendate pe o perioadă nelimitată de timp, pentru că aşteptăm decizia UEFA si abia apoi vom putea organiza un calendar de antrenamente. Până atunci, toti băieţii sunt în Bucureşti, stau acasă, se pregătesc individual în locuinţele lor.

Si cei trei jucători italieni, dar si ceilalţi străini ţin legătura cu familiile, totul este ok. E o perioadă ciudată, vom trece cu bine peste ea" , a declarat Adrian Mihalcea pentru Telekom Sport.

Fotbalul, oprit de coronavirus

FRF a suspendat, la finalul săptămânii trecute, toate activităţile fotbalistice de pe teritoriul ţării din cauza epidemiei de coronavirus. Alte 19 cazuri de infectare cu virusul COVID 19 au fost confirmate, luni, numărul total ajungând la 158.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Astfel, au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timişoara şi câte unul în Bucureşti, Cluj-Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomiţa, Hunedoara, Galaţi şi Suceava.

Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 şi 54 de ani, sunt în carantină sau autoizolare. În continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au călătorit în Italia, două dintre ele în Austria şi Germania.

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova şi Constanţa şi se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienţilor este bună.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.008 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID-19 (coronavirus). Alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, au fost înregistrate 36 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Afla mai multe despre: mihalceadinamo 

viewscnt
Articole similare