Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mijlocaşul maghiar care a fost ofertat de FCSB: ”Acum sunt la o echipă mare, voi da totul şi sper să joc!”

EXCLUSIV | Mijlocaşul maghiar care a fost ofertat de FCSB: ”Acum sunt la o echipă mare, voi da totul şi sper să joc!”

Superliga

Comentarii

Lukacs Bole, unul dintre străinii valoroşi care au trecut prin Liga 1, spune că îi este dor de Poli Iaşi, echipă la care a jucat din 2014 până în 2017. În primăvara lui 2017, mijlocaşul maghiar a fost dorit de FCSB, dar până la urmă a ales să semneze cu Ferencvaros.

Lukacs Bole a ajuns în Liga 1 în vara lui 2014, când s-a despărţit de Kaposvar (Ungaria) şi a semnat cu Poli Iaşi. A jucat în România până în vara lui 2017, când a plecat liber de contract. În tot acest timp, a lăsat o impresie bună şi a fost curtat şi de FCSB, când se afla în ultimele şase luni de contract cu Poli Iaşi.

Bole se declara atunci încântat de interesul FCSB-ului: ”Steaua este cea mai mare echipă din România, este foarte bine dacă Steaua este interesată de mine, sunt foarte bucuros”, spunea atunci Bole. Până la urmă, a decis să semneze cu Ferencvaros, echipă la care joacă şi în prezent. Dar spune că îi este dor de Iaşi:

”(n.r. Ţi-e dor de România, de Iaşi?) Bineînţeles că îmi este dor, pentru că am trăit clipe frumoase acolo şi a fost deosebit. (n.r. Ai vreun regret că nu ai rămas în Liga 1?) Acum joc la Ferencvaros, o echipă mai mare decât cea a Iaşiului, trebuie să mă lupt pentru postul de titular, pentru că sunt mulţi jucători în echipă, deci îmi va fi greu. Dar voi da totul şi sper să joc”, a declarat Lukacs Bole pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lukacs bolepoli iasiferencvarosliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare