Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Mijlocaşul maghiar care a fost ofertat de FCSB: ”Acum sunt la o echipă mare, voi da totul şi sper să joc!”

EXCLUSIV | Mijlocaşul maghiar care a fost ofertat de FCSB: ”Acum sunt la o echipă mare, voi da totul şi sper să joc!”

Liga 1

Lukacs Bole, unul dintre străinii valoroşi care au trecut prin Liga 1, spune că îi este dor de Poli Iaşi, echipă la care a jucat din 2014 până în 2017. În primăvara lui 2017, mijlocaşul maghiar a fost dorit de FCSB, dar până la urmă a ales să semneze cu Ferencvaros.

Lukacs Bole a ajuns în Liga 1 în vara lui 2014, când s-a despărţit de Kaposvar (Ungaria) şi a semnat cu Poli Iaşi. A jucat în România până în vara lui 2017, când a plecat liber de contract. În tot acest timp, a lăsat o impresie bună şi a fost curtat şi de FCSB, când se afla în ultimele şase luni de contract cu Poli Iaşi.

Bole se declara atunci încântat de interesul FCSB-ului: ”Steaua este cea mai mare echipă din România, este foarte bine dacă Steaua este interesată de mine, sunt foarte bucuros”, spunea atunci Bole. Până la urmă, a decis să semneze cu Ferencvaros, echipă la care joacă şi în prezent. Dar spune că îi este dor de Iaşi:

”(n.r. Ţi-e dor de România, de Iaşi?) Bineînţeles că îmi este dor, pentru că am trăit clipe frumoase acolo şi a fost deosebit. (n.r. Ai vreun regret că nu ai rămas în Liga 1?) Acum joc la Ferencvaros, o echipă mai mare decât cea a Iaşiului, trebuie să mă lupt pentru postul de titular, pentru că sunt mulţi jucători în echipă, deci îmi va fi greu. Dar voi da totul şi sper să joc”, a declarat Lukacs Bole pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta