Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Minteuan despre partida din Cupa României cu Sepsi: ”Sunt liniştiţi, sunt în playoff. Dar şi liniştea poate să fie cu două tăişuri”

EXCLUSIV | Minteuan despre partida din Cupa României cu Sepsi: ”Sunt liniştiţi, sunt în playoff. Dar şi liniştea poate să fie cu două tăişuri”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj joacă în decurs de câteva zile două meciuri importante cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Pentru început, campioana are meci de Cupa României cu formaţia lui Neagoe, miercuri de la ora 20:00 pe Telekom Sport 1. Duminică, de la ora 20:00, cele două formaţii joacă din nou, de această dată în campionat, în ultima etapă a sezonului regulat.

Pentru Alin Minteuan, cele două meciuri contra formaţiei din Sfântu Gheorghe sunt la fel de importante. Obiectivul antrenorului clujean este clar: ”Cupa este un obiectiv important. Toate sunt importante. Este adevărat că pe primul loc este campionatul, dar nu ne dăm la o parte nici de la această competiţie” a explicat Alin Minteaun, antrenorul formaţiei campioanei.

Adversarul din Cupă este şi viitorul adversar din campionat. Sepsi este o formaţie puternică în opinia actualului tehnician de la CFR: ”Este o echipă valoroasă, o echipă bună, o echipă agresivă, o echipă care acasă joacă total diferit faţă de ce joacă în deplasare. Au şi un public care îi împinge de la spate şi, părerea mea, că ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu. Părerea mea că mult mai greu decât ce a fost în campionat, cu Iaşi. (De ce?) Pentru că au jucători mai cu calitate faţă de cei de la Iaşi. Nu vreau să deranjez niciun jucător de la Iaşi, dar cei de la Sepsi au reuşit să aducă jucători mult mai valoroşi. Acum şi ei sunt liniştiţi, sunt în playoff. Dar şi liniştea asta poate să fie cu două tăişuri.Acum vom vedea...E adevărat, îi întâlnim de două ori în decurs de cinci zile şi probabil va fi ciudat. Dar sperăm să ne descurcăm în primul rând mâine seară, iar duminică vom vedea” a mai spus tehnicianul CFR-ului în conferinţa de presă dinaintea meciului cu formaţia covăsneană.

Afla mai multe despre: alin minteuan 

viewscnt
Articole similare