Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, ca un tată pentru Willian! Sud-americanul, mereu recunoscător antrenorului român

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, ca un tată pentru Willian!  Sud-americanul, mereu recunoscător antrenorului român

Chelsea

Comentarii

Willian a marcat golul prin care Chelsea a învins echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. În trecut, brazilianul a lucrat la Şahtior alături de Mircea Lucescu. În exclusivitate la Telekom Sport, fotbalistul a povestit momentele frumoase trăite în Ucraina.

Până să ajungă pe Stamford Bridge şi în naţionala Braziliei, Willian şi-a făcut "stagiatura" la Şahtior Doneţk. Brazilianul a fost adus la echipă în 2007, la cererea expresă a lui Mircea Lucescu şi a câştigat Cupa UEFA alături de ucraineeni. Perioada petrecută la Doneţk nu poate fi uitată de mijlocaşul de 30 de ani. 
 
"Am petrecut momente fantastice la Şahtior cu Mircea Lucescu, am învăţat mult de la el. Am câştigat trofee acolo, a fost plăcut să îi văd fiul în această seară. Domnul Lucescu a fost important pentru cariera mea, am ajuns acolo când eram tânăr, la 18 ani. Am învăţat mult şi am căpătat experienţă acolo, a fost bine pentru mine" a spus brazilianul lui Chelsea. 
 
Willian nu a avut însă milă de juniorul Lucescu. A marcat golul care a decis câştigătoarea la Salonic. 
 
"Willian este la Chelsea de foarte mult timp, e un jucător pe care tatăl meu l-a iubit foarte mult. Willian la rândul lui îl apreciază şi mi-a şi transmis să îi spun tatălui meu că îl iubeşte. Este fotbal şi suntem adversari pe teren. El şi-a făcut treaba, aşa cum şi noi am încercat să o facem pe a noastră" a declarat Răzvan Lucescu la finalul întâlnirii. 
 

 

Afla mai multe despre: willianşahtiormircea lucescu 

viewscnt
Articole similare