Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, dezvăluire despre Răzvan: ”Zilele următoare se operează” Ce problemă medicală are: ”A început să plângă”

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, dezvăluire despre Răzvan: ”Zilele următoare se operează” Ce problemă medicală are: ”A început să plângă”

Campionate

Comentarii

Răzvan Lucescu a reuşit eventul în Grecia, după ce a câştigat şi Cupa cu PAOK, scor 1-0 în faţa lui AEK. Mircea Lucescu a vorbit despre performanţa senzaţională reuşită de Răzvan la Salonic.

Mircea Lucescu a explicat că Răzvan urmează să se opereze, iar apoi va lua decizia finală în privinţa viitorului său.

Ce s-a întâmplat sezonul trecut i-a ambiţionat foarte tare pe cei de la PAOK. Şi-au luat revanşa şi în campionat, acum au câştigat şi Cupa. 

Au fost mici incidente la început, între fanii care au intrat pe acele invitaţii de la club, dar apoi lucrurile s-au rezolvat şi nu a mai fost nicio problemă.

Răzvan a reuşit să facă un grup excelent, cu jucători disponibili total în a-i asculta indicaţiile. Nu se cunoaşte atunci când schimbă un jucător, e mereu aceeaşi dorinţă şi acelaşi devotament. Răzvan a dus acest an într-un stres şi o tensiune incredibile. A şi plâns la finalul meciului care i-a adus titlul.

Răzvan va rămâne la Salonic pentru a se opera, are o ruptură musculară la umăr, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla. Momentan, rămâne la PAOK. Sunt foarte mândru, sunt un tată mândru. Nu i-a fost deloc uşor. Eu sper să mă depăşească în carieră”, a spus Mircea Lucescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescurazvan lucescu,  

viewscnt
Articole similare