Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu l-a sunat pe Marius Şumudică! "Şumi, ce ai reuşit în Turcia nici eu n-am reuşit să fac". Antrenorul lui Gaziantep, în lacrimi după victoria cu Fenerbahce

EXCLUSIV | Mircea Lucescu l-a sunat pe Marius Şumudică! "Şumi, ce ai reuşit în Turcia nici eu n-am reuşit să fac". Antrenorul lui Gaziantep, în lacrimi după victoria cu Fenerbahce
Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, trăieşte o perioadă de vis în Turcia. Apreciat de turci pentru reuşitele din campionat, antrenorul a dezvăluit că a fost sunat de Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Marius Şumudică la telefon

După un prim sezon bun pe banca lui Gaziantep, Marius Şumudică are un parcurs bun şi în actuala stagiune. Antrenorul român e pe locul al patrulea în campionat, iar Mircea Lucescu l-a sunat după victoriile cu Istanbul Basaksehir şi Fenerbahce: "Referitor la joc, n-am cum să petrec, eu de azi înainte... Începând din etapa asta jucăm din trei în trei zile până marţi. Suntem angranaţi în cupă, trebuie să se termine campionatul mai repede, echipa naţională are nevoie de pregătire pentru CE, am format o familie frumoasă, un grup frumos, mi-am format echipa de la zero faţă de anul trecut. Cu bani puţini, e o echipă nou înfiinţată, prima oară în prima ligă.

Toată Turcia vorbeşte. Am primit acum un telefon de la Mircea Lucescu de felicitări şi mi-a zis <<Şumi, ce ai reuşit să faci în Turcia, nici eu n-am reuşit să fac. Eu am fost la o echipă mare, tu eşti la echipe mici şi te baţi cu granzii. Reuşeşti să te baţi cu granzii>>. Numai eu ştiu ce înseamnă Turcia", a declarat Marius Şumudică în cadrul emisiunii "Sport Center". 

Mircea Lucescu e unul dintre cei mai apreciaţi antrenori străini care au trecut prin Turcia. Actualul tehnician de la Dinamo Kiev a antrenat naţionala Turciei, dar şi cluburile Besiktas şi Galatasaray, fiind campion cu ambele. Cu Galata a reuşit să câştige şi Supercupa Europei. 

Jucătorii lui Gaziantep l-au emoţionat pe Şumudică

"Aţi văzut ce jucători are Fener, am reuşit să câştigăm, traversăm o perioadă frumoasă, există o simbioză între mine şi jucători aşa cum am avut peste tot. După meci, mi-au făcut cadou un ceas destul de scump şi au început să-mi strige numele în cabină. M-am simţit extraordinar şi mi-au dat lacrimile de bucurie că am un asemnea grup.  

În momentul în care controlezi 25 de jucători şi n-ai niciun supărat şi ştiu să-i impac pe toţi, să-i fac să se simtă utili... Acum e important ca cei care nu joacă să se pregătească atât de bine încât să le crească valoarea celor care joacă. E una dintre cele mai frumoase perioade ale carierei mele, poate la Astra am mai avut aşa o perioadă", a mai spus antrenorul român pentru Telekom Sport.

Marius Şumudică a dezvăluit ce primă a oferit conducerea, după victoria cu Fenerbahce: "Noi jucăm pe în jur de 3.000 de euro, şi acasă, şi în deplasare, prime de joc. 1.500 la egal. Astăzi am fost răsplătiţi cu 50.000. Deci astăzi s-au luat câte 5.000 de fiecare. Dacă găseşti şi un başcan mai darnic, mai vin şi oameni de pe lângă, mai primeşti diferite cadouri... Ajungi pe la 7-8.000 pe meci", a mai spus antrenorul român. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantepmarius sumudica mircea lucescumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare