Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, sfetnic pentru echipa naţională: ”Urmează să ne mai întâlnim”

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, sfetnic pentru echipa naţională: ”Urmează să ne mai întâlnim”
Comentarii

Mirel Rădoi şi staff-ul său s-au întâlnit cu Mircea Lucescu pentru a-i cere câteva sfaturi despre barajul cu Islanda, programat pe 26 martie, în deplasare. Lucescu a avut-o adversară pe Islanda când antrenorul român era selecţioner al Turciei.

Mirel Rădoi vrea să nu-i scape niciun detaliu despre Islanda. Selecţionerul României s-a întâlnit cu Mircea Lucescu, cel care a înfruntat Islanda în preliminariile CM 2018, când pregătea naţionala Turciei. Mihai Stoichiţă spune că Mircea Lucescu s-a arătat foarte deschis să întindă o mână de ajutor şi, cel mai probabil, va avea loc încă o întâlnire:

”A fost foarte amabil şi a stat cred că vreo două, trei ore cu el. Urmează să ne mai întâlnim odată. Urmează să primească şi el din Turcia analizele pe care le-a făcut la momentul respectiv, la meciul cu Islanda. Ne-ar ajut foarte mult”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport.



România va întâlni Islanda în semfinala play-off-ului de calificare la EURO 2020. Meciul se va disputa pe 26 martie, în deplasare. În cazul în care Romania va trece de islandezi, va înfrunta câştigătoarea dintre Ungaria şi Bulgaria.

Afla mai multe despre: mihai stoichita 

viewscnt
Articole similare