Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Rednic nu lasă nimic fără replică: "Înţeleg că Ganea este euforic după golul marcat de fiu-său, dar..." Ce a putut să spună "Puriul"

EXCLUSIV | Mircea Rednic nu lasă nimic fără replică: "Înţeleg că Ganea este euforic după golul marcat de fiu-său, dar..." Ce a putut să spună "Puriul"

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor al echipei Dinamo, Mircea Rednic, i-a dat replica lui Ionel Ganea, după ce fostul internaţional a acuzat că fiului său i s-a pus condiţia să semneze un contract de impresariat cu fiica "Puriului", pentru a ajunge în "Ştefan cel Mare".

Mircea Rednic susţine, însă, că fostul atacant caută atenţie.

"Legat de ce a declarat Ionel Ganea nu este nimic adevărat, pentru că în ultimul meu mandat nu s-a luat în calcul venirea lui George Ganea la Dinamo. Iar dacă a vorbit la Dinamo, în niciun caz nu a vorbit cu mine. Asta, că nu ajungi la Dinamo dacă nu semnezi cu fiica mea, este o aberaţie!

Niciun jucator sosit la Dinamo nu este impresariat de Luana. Am mai declarat asta de N ori şi se poate verifica.

Singurul contact cu Ganea a fost când eram la Mouscron şi el m-a sunat ca să mă roage să-l iau pe băiatul lui acolo, dar nu s-a finalizat, pentru că George Ganea s-a accidentat. Înţeleg că este euforic după golul marcat de fiu-său, dar asta nu trebuie să fie un prilej să apărem în presă cu declaraţii neadevarate cu unicul scop de a se băga în seamă", a spus Mircea Rednic, pentru Telekom Sport.

După golul marcat de fiul său contra "câinilor", în succesul Viitorului cu scorul de 5-0, Ionel Ganea a lansat acuzaţii dure la adresa lui Mircea Rednic.

"Am fost la Dinamo cu fiul meu, dar n-am mai fost doriţi acolo, nu prea are rost să vorbesc despre acest club. Acolo conduce doar Negoiţă, care îi bagă pe alţii la înaintare. Nici eu, nici băiatul meu nu am fost interesanţi pentru ei. Fiul meu e profesionist, îşi face treaba pentru echipa unde joacă.

Ştiţi bine cine a fost acolo. Orice transfer se face prin fata lui Mircea Rednic. Nicăieri în lume nu există aşa ceva. Doar la noi! Tu ca antrenor ai adus pe cine ai vrut şi nu ţi-ai mai asumat niciun rezultat. N-am avut discuţii cu ei pentru că ştiam care e mersul acolo la Dinamo. Trebuia să semnez cu fiica lui contractul şi să-mi îngrop băiatul pe cinci ani de zile. Nu mai contează acum", a declarat Ionel Ganea la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare