Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mircea Rednic s-a înţeles cu Dinamo! A avut o cerinţă specială

EXCLUSIV Mircea Rednic s-a înţeles cu Dinamo! A avut o cerinţă specială

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) s-a înţeles cu Nicolae Badea şi este noul antrenor al echipei Dinamo Bucureşti.

EXCLUSIV Mircea Rednic s-a înţeles cu Dinamo! A avut o cerinţă specială

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, anunţă că Dario Bonetti (60 de ani) nu mai este antrenorul „câinilor”.

Iar azi, surse apropiate clubului au dezvăluit, în exclusivitate, că Mircea Rednic este noul antrenor al echipei Dinamo Bucureşti!

Rednic, însă a avut o cerinţă specială: tehnicianul ar fi transmis că nu vrea să stea pe banca tehnică la meciul cu UTA. Rednic nu vrea, practic, să îşi asume o înfrângere de la primul meciul. 

Antrenorul ar fi transmis conducerii din Ştefan cel Mare că vrea să îşi asume rezultatele abia după pauza pentru meciurile naţionalei!

  • 15 este poziţia ocupată de Dinamo în clasamentul Ligii 1, după 9 etape.

Rednic este liber de contract din aprilie, după despărţirea de Viitorul, actuala Farul Constanţa. „Puriul” a mai antrenat Dinamo în patru mandate, ultima dată în 2018-2019. Cu Mircea Rednic pe bancă, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană, în sezonul 2006-2007.

  • 167 de meciuri şi un titlu de campion al României a adunat Rednic la Dinamo, ca antrenor.

Antrenorul a mai stat pe banca tehnică a Rapidului, FCM Bacău, Al-Nasr, Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Spartak Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al-Faisaly, Poli Iaşi şi Farul.

EXCLUSIV | Cine s-a înscris la masa credală a lui Dinamo. Surpriza vine din partea lui Pablo Cortacero. PCH, cel mai mare creditor

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicnicolae badea 

viewscnt
Articole similare