Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Rednic, săgeţi către CFR Cluj după derby-ul cu FCSB: ”Nu e de mirare că suntem eliminaţi de campioana Luxemburgului”

EXCLUSIV | Mircea Rednic, săgeţi către CFR Cluj după derby-ul cu FCSB: ”Nu e de mirare că suntem eliminaţi de campioana Luxemburgului”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a răspuns ironic atunci când a fost întrebat despre ultimul meci spectaculos din Liga 1, de care îşi aduce aminte. Antrenorul lui Dinamo spune că acesta a fost CFR Cluj - FCSB 0-0.

CFR Cluj - FCSB, derby-ul dintre primele clasate din Liga 1, a dezamăgit. Nici măcar un şut pe poartă n-a fost tras pe parcursul meciului. Antrenorul lui Dinamo a ironizat şi el derby-ul din etapa trecută. Însă Rednic spune că nivelul fotbalului românesc a scăzut foarte mult şi aici antrenorii au o responsabilitate foarte mare:

”(Vă aduceţi aminte de un meci spectaculos?) CFR - FCSB. Ultimul meci. Spectacol total. Imaginea campionatului românesc. (Nu e tristă imaginea asta?) E tristă, dar noi, ca antrenori, trebuie să schimbăm ceva. Pentru că eu cred că, valoric, a scăzut mult campionatul nostru. Şi nu e de mirare că ne chinuim sau suntem eliminaţi, cum ar fi campioana Luxemburgului (n.r. Dudelange a eliminat-o pe CFR Cluj din play-off-ul Europa League). Ne e greu să intrăm şi în grupele UEL”, a comentat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicdudelange 

viewscnt
Articole similare