Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a dezvăluit când a aflat că nu există Moş Crăciun. Reacţia selecţionerului: "Am plecat plângând"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a dezvăluit când a aflat că nu există Moş Crăciun. Reacţia selecţionerului: "Am plecat plângând"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale a României, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că a aflat târziu că nu există Moş Crăciun, dar şi reacţia pe care a avut-o la auzul veştii.

"Destul de târziu, undeva pe la 12 ani şi la o discuţie care nu avea nicio legătură, un copil fusese dezamăgit că aflase el şi a venit şi ne-a spus la toţi în faţa blocului. Am plecat fiecare plângând", a spus Mirel Rădoi despre vestea care a traumatizat mulţi copii. 

Selecţionerul recunoaşte că altfel era pe vremea lui în ceea ce priveşte cadourile şi spune că dacă acum le-ar da copiiilor săi ceea ce primea el, probabil s-ar supăra: "Abia aşteptam cadourile, sincer şi mi-aduc aminte că era doar o singură ciocolată, portocale mai mult, banane. Chiar acum câteva zile, înainte să ajung în Spania, discutam cu copiii mei la ziua lor şi le spuneam cât de mult aşteptam noi săculeţul acela de plastic cu portocale, buchetul de banane şi o ciocolată. Le explicam acum că noi dacă le-am pune lucrurile alea sub brad probabil că s-ar supăra. Şi atunci trebuie să vină oarecum Moş Crăciun, că îl şi văd acum acolo, trebuie să vină să le completeze lor cadourile".

Afla mai multe despre: mirel radoimos craciun 

viewscnt
Articole similare