Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a "distrus" mandatul lui Christoph Daum pe banca naţionalei: "Nu mi-a plăcut nimic"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a "distrus" mandatul lui Christoph Daum pe banca naţionalei: "Nu mi-a plăcut nimic"
Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale, a vorbit la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, despre mandatul lui Christoph Daum pe banca "tricolorilor".

Rădoi a recunoscut că nu a ieşit niciodată public să îl critice pe german, însă nu a fost impresionat de Christoph Daum, mai mult decât atât, nu i-a plăcut deloc cum a arătat echipa naţională în acea perioadă. 

"Mie nu mi-a plăcut nici jocul, nici primul 11. Nu am ieşit niciodată public. Ba din contră, am ieşit şi am zis atât timp cât are contract trebuie să rămână şi să îl ducă la bun sfârşit. Dar mie nu mi-a plăcut nimic. Nici selecţia jucătorilor, nici sistemul de joc, nici atitudinea, nici automatisme, nici organizare, nimic", a declarat Rădoi. 

Totodată, Rădoi a mai spus că atunci când a venit, Contra nu putea schimba foarte multe lucruri: "În momentul în care a venit Cosmin, imediat trebuia să se vadă ceva. Nu avea ce să facă în plus decât să umble la atitudinea jucătorilor. A reuşit, după aceea probabil că trebuia să mai adauge ceva. E clar că şi Cosmin trebuia să schimbe, să mai aducă ceva în plus, dar eu nu consider mandatul lui Cosmin un eşec".

Christoph Daum a fost selecţionerul României în perioada 2016-2017. 

Afla mai multe despre: christoph daummirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare