Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a fost în Austria pentru a-l urmări pe Andrei Ivan. Selecţionerul o avertizează pe FCSB: "O să fie foarte greu"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a fost în Austria pentru a-l urmări pe Andrei Ivan. Selecţionerul o avertizează pe FCSB: "O să fie foarte greu"

UEFA Europa League

Comentarii

Andrei Ivan s-a calificat cu Rapid Viena în play-off-ul Europa League, unde va da peste vicecampioana României, FCSB. Atacantul român a fost urmărit din tribune de selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi.

Andrei Ivan a intrat în teren în minutul 78 şi, la prima atingere de balon, a pasat decisiv pentru cel de-al doilea gol marcat de echipa sa în faţa lui Slovan Bratislava. Rapid Viena s-a impus, până la urmă, cu 4-0 şi s-a calificat fără emoţii în play-off-ul Europa League.

"A intrat foarte bine în meci, în minutul 78. Mi-a plăcut. Atunci au marcat şi ultimele goluri cei de la Rapid Viena, care au facut diferenţa. Fosta mea echipă o să aibă o dublă manşă grea cu austriecii!" , a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Rădoi a preluat, la începutul acestei luni, conducerea tehnică a echipei naţionale de tineret. Începând din martie 2018, fostul internaţional român a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, iar acum va prelua banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită.

Primul meci pe banca naţionalei U21 a României pentru Mirel Rădoi va fi Portugalia – România, în 7 septembrie, meci contând pentru preliminariile Campionatului European U21 de anul viitor, găzduit de Italia şi San Marino.

Tricolorii U21 sunt neînvinşi şi ocupă poziţia a treia în grupa preliminară, de unde se califică direct la turneul final doar prima clasată. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecţionate care merg la EURO. 

Clasamentul grupei:

Bosnia-Herţegovina

7

5

0

2

19-5

15

Portugalia

6

4

1

1

17-7

13

ROMÂNIA

6

3

3

0

9-3

12

Elveţia

7

2

1

4

7-12

7

Ţara Galilor

6

2

1

3

6-8

7

Liechtenstein

6

0

0

6

1-24

0

 

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbromaniaeuropa leaguerapid vienaplay offmirel radoi 

viewscnt
Articole similare