Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a fost sunat de selecţionerul Croaţiei. Ce au discutat cei doi la telefon: ”Mi-a zis că trebuie să vorbim acum”

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a fost sunat de selecţionerul Croaţiei. Ce au discutat cei doi la telefon: ”Mi-a zis că trebuie să vorbim acum”

Cupa Mondială

Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit că Zlatko Dalic, selecţionerul Croaţiei, şi-a făcut un obicei din a-l suna după fiecare meci de la Cupa Mondială. Croaţia s-a calificat aseară în finala competiţiei, după ce a trecut cu 2-1 de Anglie, după prelungiri.

Zlatko Dalic, actualul selecţioner al Croaţiei şi Mirel Rădoi au lucrat la Al Ain. Din acea perioadă, cei doi au rămas în relaţii excelente şi deseori vorbesc la telefon. Rădoi a dezvăluit la Telekom Sport că Dalic şi-a făcut un obicei din a-l suna după fiecare partidă jucată de Croaţia la Cupa Mondială. Motivul? Consideră că Rădoi îi aduce noroc.

”După fiecare partida discutăm, mi-a zis că trebuie să discutăm acum, că-s talismanul lui norocos. El a zis că nu mai pune accent pe pregătirea tactică a unui meci sau tehnică, cât pe recuperare. Nu se referea doar la recuperarea fizică, ci şi psihică, încărcătura emoţională la fiecare meci. Chiar dacă îmi zicea că ”am jucători care joacă la Barcelona şi Real Madrid, ceilalţi se vede că sunt foarte încărcaţi. E un tip foarte calm care eu, sincer, m-am îndoit că la naţionala Croaţiei va avea rezultate”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fostul antrenor al FCSB-ului a oferit câteva detalii şi despre cum se poartă Zlatko Dalic în faţa unui vestiar din care fac parte jucători de la Real Madrid, FC Barcelona sau Juventus: ”Încercă să le facă pe plac jucătorilor, să fie o atmosferă buna în vestiar. La fel de bine pregăteste meciul, cel puţin organizarea defensivă - foarte, foarte bine, e foarte meticulos. În schimb, pe faza de atac, le lasă libertate jucătorilor”.

Afla mai multe despre: mirel radoizlatko daliccroatiacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare