Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a sunat adunarea! Şedinţă la naţionala României după decizia UEFA. Avertisment pentru tricolori

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a sunat adunarea! Şedinţă la naţionala României după decizia UEFA. Avertisment pentru tricolori

Echipa națională

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a recunoscut că staff-ul va discuta planul pentru perioada următoare, în condiţiile în care barajul cu Islanda a fost amânat pentru iunie 2020,

  • Campionatul European a fost amânat pentru 2021, în timp ce play-off-ul de calificare la EURO şi meciul României U21 cu Danemarca din preliminariile EURO 2021 U21 au fost amânate pentru iunie 2020.

Nicolae Dică se aştepta la decizia UEFA de a amâna meciul cu Islanda. De asemenea, împărtăşeşte opinia selecţionerului Mirel Rădoi, care a susţinut că vremea va fi mult mai bună pentru fotbal în iunie, în Islanda: "Urmează ca în această seară să discutăm ceea ce vom face în această perioadă de criză. La ce se întâmplă în aceste momente, mă aşteptam să se amâne pentru luna iunie. Bănuiam că o să se amâne. Din cauza vremii din Islanda, putem spune că este un lucru bun că s-a amânat. Nu suntem numai noi în această situaţie, toate campionatele din Europa suferă în aceste momente", a declarat fostul mijlocaş. 

De asemenea, Nicolae Dică a susţinut că tricolorii vor fi monitorizaţi de staff-ul naţionalei: "Jucătorii trebuie să-şi urmeze programele de la cluburi, iar noi vom păstra contactul cu ei în permanenţă şi sper ca perioada aceasta să fie cât mai scurtă. Cu cât vor sta mai mult, cu atât mai mult vor avea nevoie să-şi revină din punct de vedere fizic, dacă stau o perioadă mai lungă", a mai spus secundul naţionalei României. 

 

 

Afla mai multe despre: nicolae dicaromaniafrfnationala 

viewscnt
Articole similare