Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a vorbit despre Universitatea Craiova: ”Cred că rezultatele vor apărea”

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a vorbit despre Universitatea Craiova: ”Cred că rezultatele vor apărea”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi susţine că a urmărit foarte multe meciuri ale Universităţi Craiova şi a vorbit despre situaţia în care a ajuns clubul din Bănie.

Mirel Rădoi a acordat pentru Telekom Sport primul interviu după ce a plecat de la echipa naţională. Printre subiectele abordate a fost şi Universitatea Craiova.

Fostul selecţioner susţine că a urmărit multe partide jucate de elevii lui Laurenţiu Reghecampf şi explică rezultatele slabe ale Craiovei.

Ce spune Mirel Rădoi despre Universitatea Craiova

Considerată o mare favorită la titlu, Universitatea Craiova a avut un final de an dezastruos. Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au intrat într-o criză de formă şi nu au mai câştigat un meci de 7 etape.

Ultimele rezultate ale Universităţii Craiova au fost egaluri şi distanţa faţă de liderul CFR Cluj a ajuns astfel la 25 de puncte. Mai mult, oltenii au ceva emoţii chiar şi pentru locul de play-off.

Rezultatele slabe au produs discuţii şi zvonuri despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Universităţii Craiova.

Mirel Rădoi are însă altă părere. Fostul selecţioner susţine că a urmărit foarte multe partide ale Universităţii Craiova. Rădoi spune că oltenii au făcut meciuri foarte bune, dar au avut foarte mult ghionion:

”(De unde căderea Craiovei?) Eu aş pune-o în momentul de faţă doar pe ghinion. Pentru că am văzut foarte multe meciuri.

Adică să domini meciul de maniera asta, asta am păţit-o şi eu la echipa naţională, să ai posesie, să ai ocazii şi să apară astfe de goluri primite...

Au fost meciuri în care nu au câştigat nici măcar un punct, au pierdut meciul şi ei au dominat de o manieră clară. Deci, din punctul ăsta de vedere, cred că rezultatele vor apărea”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

Mirel Rădoi spune că FCSB are puţine şanse la titlu

Pe de altă parte, fostul selecţioner a analizat şi lupta dintre CFR Cluj şi FCSB. Cele două sunt despărţite de 10 puncte şi Mirel Rădoi este de părere că va fi foarte greu pentru FCSB să recupereze distanţa, chiar dacă în play-off punctele se înjumătăţesc:

”Într-o situaţie în care vor fi 10 puncte... chiar şi aşa, sunt 5 puncte, tu trebuie să câştigi ambele partide şi, în acelaşi timp, să le câştigi pe toate celelalte.

Mi-e greu să cred că o echipă, în România, poate câştiga toate cele 10 partide din play-off. Chiar şi CFR cred că undeva va mai face un egal. Dar, la recordurile pe care le are CFR Cluj în anul acesta, e posibil şi lucru ăsta”, a mai spus Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare