Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi are doar cuvinte de laudă pentru Răzvan Burleanu: "Este unul dintre cei mai deştepţi oameni pe care îi cunosc” + Săgeţi pentru Mircea Sandu

EXCLUSIV | Mirel Rădoi are doar cuvinte de laudă pentru Răzvan Burleanu: "Este unul dintre cei mai deştepţi oameni pe care îi cunosc” + Săgeţi pentru Mircea Sandu

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a preluat naţionala pe 27 noiembrie 2019, înaintea barajului pentru Euro-2020 din Liga Naţiunilor.

EXCLUSIV | Mirel Rădoi are doar cuvinte de laudă pentru Răzvan Burleanu: "Este unul dintre cei mai deştepţi oameni pe care îi cunosc”

Selecţionerul l-a înlocuit atunci pe Cosmin Contra. Sub conducerea lui Rădoi, echipa naţională a ratat calificarea la Euro-2020 şi la Cupa Mondială din 2022.

Mirel Rădoi este acum liber de contract şi se bucură de timpul liber alături de familie. 

”Este unul din cei mai deştepţi oameni pe care i-am întâlnit până acum în viaţa mea. Ca să vorbesc după aceea de preşedintele Răzvan Burleanu, nu am avut nicio problemă. Dacă am avut o cerinţă, o doleanţă, imediat, sau cel puţin mi-a arătat, că în perioada următoare încearcă ca lucrurile să se întâmple cum le-am cerut eu.  

Chiar şi când ne-am întâlnit de mai multe ori să discutăm despre o nouă colaborare, mi-a înţeles foarte bine punctele de vedere.  Eu l-am prins şi pe Mircea Sandu. 

L-am prins şi pe alţii care acum îi văd pe la tv că vorbesc cum ar trebuie condusă o Federaţie şi ei stăteau şi jucau table şi luau zeci de mii şi au fost acolo şi nu au făcut nimic. Dar nu se poate compara!”, a declarat Mirel Rădoi pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: mirel radoinaţională românieirăzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare