Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, atenţionat după ce a pus tunurile pe jucătorii naţionalei: "Ori ei sunt tolomaci şi nu înţeleg, ori nu te ascultă. E grav!"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, atenţionat după ce a pus tunurile pe jucătorii naţionalei: "Ori ei sunt tolomaci şi nu înţeleg, ori nu te ascultă. E grav!"
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Marius Şumudică a vorbit despre declaraţiile făcute de Mirel Rădoi la finalul meciului Armenia - România 3-2, când selecţionerul a dat vina pe jucători pentru înfrângerea istorică în faţa armenilor. Şumudică a spus că n-ar trebui să existe în vocabularul unui antrenor asemenea declaraţii la adresa propriilor fotbalişti.

Şumudică l-a atenţionat pe Rădoi şi i-a dat un sfat, susţinând că dacă el a declarat aşa ceva înseamnă că "ori jucătorii sunt tolomaci" şi nu înţeleg, ori nu-şi ascultă antrenorul la şedinţele tehnice. În prezent liber de contract, antrenorul român s-a legat şi de spusele lui Rădoi cu privire la meciul cu Liechtenstein.

"Nu există în vocabularul unui antrenor şi în portofoliul lui, nu există să te duci să spui că ”le-am arătat la video şi dacă jucătorii ei nu înţeleg nici când le arăt la video...”. Înseamnă că ori jucătorii sunt tolomaci şi nu înţeleg, ori nu sunt atenţi, nu te ascultă şi atunci tu nu controlezi grupul.

Dacă tu spui că jucătorii nu au respectat ceea ce le-am cerut înseamnă că nu au capacitatea de a o face, ceea ce e foarte grav şi loveşti în jucătorii tăi. Sau nu sunt atenţi şi nu te ascultă. Şi atunci e grav. Sper să fi fost ironic, că dacă ţi-e frică de meciul cu Liechtenstein e grav. Ei rămân, în momentul în care au plecat la cluburi, în minte cu ce a declarat selecţionerul, adică noi suntem vinovaţi. Asta este o mare problemă", a spus Marius Şumudică.

Rădoi a pus tunurile pe jucători după meciul cu Armenia!

România a fost învinsă pentu prima dată în istorie de Armenie, scor 3-2 la Evevan, iar Mirel Rădoi s-a dezlănţuit după meci la adresa jucătorilor. Selecţionerul a spus că, deşi le-a explicat acestora la şedinţele video exact ce trebuie să facă, jucătorii n-au executat ce le-a transmis şi aşa s-a pierdut meciul.

Tricolorii au revenit de la 0-1, au condus cu 2-1, dar au pierdut cu 3-2 în final, după ce în ultimele minute au jucat cu un om mai puţin. Puşcaş a fost eliminat. După partida din Armenia, Mirel Rădoi a spus că se gândeşte să plece de la cârma echipei naţionalei a României.

"În continuare facem cu totul şi cu totul altceva. La fiecare minge lungă stăm cu emoţii, e peste puterea mea de a înţelege la ce se gândesc ei în acest momente. Le văd la analiză, le înţeleg şi tot fac aceleaşi greşeli. Nu ai cum, în momentul în care ai cartonaş galben, să faci faultul ăla nu pot să-mi explic.

Mi-e greu să-i înţeleg, în momentul în care ajung într-o situaţie 1 vs. 1 , ştiu că nu trebuie să le dea interiorul, noi tot le dăm interiorul. Momentele de blackout au fost mult mai mari decât la meciul cu Macedonia. M-aş fi aşteptat, când conduceam, adversarul să ne ofere spaţii, să avem o circulaţi mult mai bună. Astea sunt lucrurile pe care le-am spus în vestiar. După ce am luat roşu, parcă nu mai ştiam să jucăm fotbal, parcă nu mai eram jucătorii aceea tehnici de care tot spunem că suntem.

Noi aşa gândim lucrurile, nu înseamnă că e întotdeauna bine. E posibil să aveţi dreptate, noi nu ne pricepem. Alex Creţu a fost băgat în teren ca să închidem jocul.

Mă încearcă sentimente ciudate în momentul de faţă. Era un meci important pentru noi. Chiar dacă am reuşit să întoarcem, n-am reuşit să controlăm jocul, ne-am relaxat mental şi am lăsat adversarul să facă din nou ce făcea. N-am reuşit să ţinem de balon cu jucători tehnici. E un semnal de alarmă, dacă echipa nu are personalitate când avem nevoie, ca şi echipă, va trebui să-mi pun un mare semn de întrebare.

În momentul de faţă îl am, de când s-a terminat partida. E clar că o să avem o discuţie, e un semnal de alarmă, poate se pot remedia lucrurile. Nu este posibil să vii într-un moment, care pentru noi era foarte bun, Islanda era deja scoasă din calcule, aveam meciurile directe cu Macedonia şi Armenia. Importanţa partidei le-am explicat. De asta am îmi pun semne mari de întrebare", a spus Mirel Rădoi, la Pro X.

Afla mai multe despre: marius sumudicamirel radoinationala romanieiromania 

viewscnt
Articole similare