Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, chemat la raport de FRF, în Comitetul Executiv: "L-am dat lui Stoichiţă şi Burleanu. Întrebările au fost pertinente"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, chemat la raport de FRF, în Comitetul Executiv: "L-am dat lui Stoichiţă şi Burleanu. Întrebările au fost pertinente"
Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mirel Rădoi (39 de ani), selecţionerul naţionalei României a dezvăluit că a fost chemat "la raport", în Comitetul Executiv al FRF. Antrenorul a dat detalii despre ce a discutat cu oficialii Casei Fotbalului în CEx şi a spus că a fost sprijinit de federali, chiar dacă rezultatele tricolorilor n-au fost cele dorite.

Cu Rădoi la cârmă, naţionala României a ratat calificarea la Euro 2020 şi a terminat grupa de Liga Naţiunilor pe locul trei în clasament.

Selecţionerul a realizat un raport, pe care l-a prezentat în Comitetul Executiv, şi a răspuns la întrebările venite din partea membrilor.

"A fost un raport făcut şi la naţionala U21, care a fost dat lui Stoichiţă şi Burleanu. Anul ăsta a fost rândul meu, a fost un raport de acţiune prezentat Comitetului Executiv. E un raport care se face, nu ne-am pregătit special. Dacă voi pleca, va trebui să plătesc o clauză de reziliere. Dacă FRF mă dă afara, se plăteşte clauza de reziliere. Dacă mâine activez clauza să plec oriunde, trebuie să plătesc. Cei care au avut întrebări le-au pus, iar eu am răspuns. Au întrebat despre rezultate, despre date, despre lot. Întrebările au fost pertinente, de ce s-au schimbat jucătorii, iar eu le-am răspuns.

Din luna octombrie, care a fost neagră, conducerea FRF şi-a arătat susţinerea pentru continuarea proiectului. Despre Craiova nu m-au întrebat, pentru că se vorbea despre naţională. Noi oricum pregăteam acest raport, am făcut-o şi la U21, şi acum. Nu am niciun fel de problemă dacă mă cheamă oricine. În baza FRF va rămâne acest raport de acţiune. Nu e ceva care să fie ascuns de CEx.

Relaţia e una sinceră. Eu i-am spus lui Răzvan Burleanu de ce nu ne-am calificat, i-am explicat unele lucruri şi de asta s-a decis să continuăm. Dar în fotbal se poate întâmpla orice. Tocmai ce am văzut exemplul lui Dan Petrescu. Poate federaţia nu va mai vrea să contiuăm. Din partea federaţiei eu nu am simţit. Din contră, a fost alături de noi."
, a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare