Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, critici pentru una dintre vedetele FCSB-ului: ”Nu e în regulă ce a făcut!”

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, critici pentru una dintre vedetele FCSB-ului: ”Nu e în regulă ce a făcut!”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi, fost căpitan la FCSB, s-a declarat nemulţumit de felul în care Florin Tănase a refuzat banderola la meciul cu FC Voluntari. Tănase a primit atunci banderola de la Romario Benzar, dar a refuzat să o preia.

Fost căpitan la FCSB, Florin Tănase a încercat să transmită public că nu mai vrea să poarte banderola. Însă n-a făcut-o în cel mai fericit mod. La meciul cu FCSB, câştigat de cu 2-1 de vicecampioană, Tănase a refuzat banderola în momentul în care a primit-o de la Romario Benzar.

Gestul n-a fost apreciat de Mirel Rădoi, unul dintre cei mai importanţi lideri din istoria FCSB-ului. Actualul selecţioner al naţionalei de tineret susţine că Florin Tănase ar fi trebuit să dea dovadă de mai multă maturitate:

”Astfel de lucruri nu se pot întâmpla pe teren. Dacă el are ceva, comunică înainte: nu vreau să fiu căpitan! Sau, pur şi simplu iei banderola, pentru a nu crea o confuzie la nivel public, faţă de coechipieri, faţă de spectatori, dupa care comunici, aşa cum a făcut Pintilii: nu mai vreau să fiu căpitan. În momentul în care o iei, te uiţi la banderolă, faci semn că nu o vrei, nu e în regulă”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoifcsbflorin tanaseliga 1fc voluntari. 

viewscnt
Articole similare