Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, deranjat de un gest făcut de un om staff-ul său: ”Nu trebuia să facă asta!” Ce l-a nemulţumit pe selecţioner

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, deranjat de un gest făcut de un om staff-ul său: ”Nu trebuia să facă asta!” Ce l-a nemulţumit pe selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi s-a arătat deranjat de o afirmaţie făcută de un om din staff-ul său. Este vorba despre Silviu Ioniţă, psihologul echipei naţionale, care a dezvăluit o discuţie pe care a purtat-o cu Ianis Hagi.

Mirel Rădoi a fost deranjat de o afirmaţie făcută de unul dintre oamenii pe care îi are în staff, după ce a vorbit despre o conversaţie pe care a avut-o cu Ianis Hagi. Într-un interviu pentru GSP Live, psihologul naţionalei, Silviu Ioniţă, a afirmat că a purtat o discuţie cu Ianis Hagi, în care i-a transmis să încerce să aibă o atitudine mai agresivă.

Rădoi, deranjat de o declaraţie dată de psihologul naţionalei: ”Nu trebuia să o facă”

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Mirel Rădoi a recunoscut că acea declaraţie făcută de Silviu Ioniţă nu i-a plăcut şi iese planul pe care îl are la echipa naţională. Selecţionerul României a ţinut să le ceară scuze lui Ianis şi Gică Hagi pentru acea afirmaţie. Rădoi speră acum că gestul făcut de Silviu Ioniţă nu va afecta relaţia pe care staff-ul naţionalei o are cu jucătorii care vin la lot. 
”Dacă nu deschizi articolul şi citeşti doar titlul şi eşti în locul lui Ianis, te simţi jignit, clar te simţi jignit. Şi eu îmi cer scuze faţă de Ianis, faţă de Gică, faţă de club. Eu l-am înţeles pe Silviu. El a încercat să scoată doar ce e pozitiv, dar când un jucător e foarte bine educat, cum e Ianis, cu bun simţ, când foloseşti cuvântul ”bestie” are mai multe conotaţii. Nu ştii cum percepe fotbalistul. Şi i-am spus că nu trebuia să o facă. În plus, noi ca staff tehnic, noi putem spune anumite lucruri din discuţiile avute cu jucătorii. Noi nu spunem tot. Noi spunem anumite mesaje pentru că noi vrem să transmitem mesaje şi spre ceilalţi jucători. Dar el nu are voie să vină să spună public ce discută cu jucătorii. Pentru că altfel, oricine vine la naţională îşi va crea un scut şi nu va mai spune nimic, şi e o barieră pe care noi am crezut că am depăşit-o, dar la care ne putem întoarce înapoi”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.
 

Mirel Rădoi, deranjat de o declaraţie făcută de psihologul Silviu Ioniţă

Silviu Ioniţă a mărturisit că a avut o discuţie privată cu Ianis Hagi, în care i-a transmis că are nevoie să fie mai agresiv, astfel încât adversarii să ajungă să se teamă de el: ”Câteodată, îi spun că o atitudine mai incisivă, o agresivitate pozitivă, l-ar ajuta mult mai mult. Câteodată are un bun simţ prea aşezat, poate din familie, dar e foarte important în sport să ai agresivitate pozitivă. Adversarul trebuie să-ţi citească în ochi că eşti nebun, că eşti dornic de victorie. Să se uite în ochii tăi şi să vadă o bestie în teren.  Câteodată, Ianis nu arată chestia asta, deşi din punct de vedere al dăruirii nu-i putem reproşa nimic”, a fost declaraţia care l-a deranjat pe Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare