Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mirel Rădoi despre declaraţiile lui Ianis Hagi: ”Nu m-a deranjat, dar trebuie să gândească foarte bine!”

EXCLUSIV Mirel Rădoi despre declaraţiile lui Ianis Hagi: ”Nu m-a deranjat, dar trebuie să gândească foarte bine!”

Echipa națională

Comentarii

La Telekom Sport, Mirel Rădoi a comentat şi declaraţiile lui Ianis Hagi după meciul cu Norvegia.

Context: Mirel Rădoi i-a răspuns lui Ianis Hagi, după declaraţiile făcute de jucătorul lui Rangers la finalul meciului cu Norvegia, încheiat cu victoria scandinavilor, scor 4-0. Atunci, Hagi junior l-a "înţepat" pe selecţioner. Un tip calculat şi respectuos în cele mai multe rânduri, Ianis a avut un moment în care a părut că îl critică pe selecţionerul Rădoi, care a decis să înceapă partida cu Norvegia cu el pe banca de rezerve.

"Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebaţi pe selecţioner! Alergi 4-5 minute după minge şi când ai mingea la picior nu poţi să mai faci nimic, îţi pierzi energia, suflul, poţi doar să scoţi un fault", a spus Hagi după meciul cu Norvegia.

Mirel Rădoi a răspuns în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport: ”Nu m-a deranjat. E un lucru pe care el a spus că l-a simţit în timpul jocului.Dar eu nu o să vin acum să îi spun unui jucător că nu trebuie să spună ce gândeşte. Trebuie să gândească foarte bine, înainte de a discuta, că poate prin declaraţiile lui, nu neapărat că mă atinge pe mine, ca antrenor, sau pe noi, ca staff, poate îşi atingi colegii. Şi poate tocmai tu eşti în culpă” a mărturisit actualul selecţioner al României.

Aştepta un progres real al jucătorilor de la U21

Mirel Rădoi spune că s-ar fi aşteptat ca fotbaliştii alături de care a făcut performanţă la U21 să aibă un altfel de progres: ”Eu m-aş fi aşteptat la toţi care au participat la Campionatul European de Tineret progresul lor să fie mult mai mare. Este un progres numai că este foarte mic. Mă uit la Cristi Manea care a fost în echipa ideală la Campionatul European. Şi cu greu şi-a găsit în ultimele două săptămâni la FCSB şi acum la CFR” a mărturisit Rădoi, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mirel rădoiianis hagi 

viewscnt
Articole similare