Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, despre jucătorul remarcat de Becali: ”E senzaţional, dar poveştile patronului despre preţuri îl vor afecta”

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, despre jucătorul remarcat de Becali: ”E senzaţional, dar poveştile patronului despre preţuri îl vor afecta”galerie foto

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi este de părere că Gigi Becali riscă să-i strice viitorul lui Ianis Stoica - un mijlocaş care încă n-a împlinit 16 ani, dar despre care a declarat că-i va pune clauză de reziliere de 500 de milioane de euro.

Ianis Stoica este unul dintre copiii talentaţi pe care FCSB îi are în curte. Tânărul mijlocaş a debutat anul trecut pentru echipa de seniori, la numai 14 ani, într-un meci din Cupă, cu Sănătatea Cluj. Ba chiar a şi marcat atunci. Fiul lui Pompiliu Stoica - fost jucător la Steaua - Ianis arată deja o maturitate peste vârsta lui.

Gigi Becali l-a remarcat deja şi, în stitlul său, a declarat că-i va pune o clauză de 500 de milioane de euro în momentul în care va semna contractul de profesionist. Mirel Rădoi vorbeşte şi el la superlativ despre Ianis Stoica, dar avertizează că declaraţiile patronului îi vor afecta creşterea.

”Eu l-am urmărit pe Ianis Stoica şi este un jucător senzaţional. Chiar nu se vede la el vârsta în momentul în care se antrenează cu cei mari. Eu cred în el foarte mult şi, de asemenea, si Steaua. Dar eu cred că dacă vor începe cu aceste poveşti, cu aceste preţuri, nu vor face altceva decât să îl afecteze pe copil. Ceea ce nu mi se pare normal pentru vârsta lui. Chiar dacă arată destul de matur în joc, totuşi mi-e greu să cred că un copil, la 16 ani, poate gestiona astfel de momente că şi un om matur”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis stoicagigi becalimirel radoifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare