Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi e preferatul conducerii Craiovei: „Va fi antrenor al acestei echipe, mai devreme sau mai târziu”. Cât va dura mandatul lui Papură

EXCLUSIV | Mirel Rădoi e preferatul conducerii Craiovei: „Va fi antrenor al acestei echipe, mai devreme sau mai târziu”. Cât va dura mandatul lui Papură
Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi (39 de ani), se află pe lista posibililor viitori antrenori ai Craiovei, după ce Bergodi şi-a dat demisia, iar locul italianului a fost luat de Corneliu Papură.

Sorin Cârţu, preşedintele Craiovei, crede că Mirel Rădoi va avea succes în Bănie, în cazul în care actualul selecţioner va lua vreodată loc pe banca oltenilor, dar nu acum.

Sorin Cârţu: „Va fi antrenor al acestei echipe, mai devreme sau mai târziu”

„În comunicat se explică destul de clar. Fiecare înţelege ce vrea, noi nu obligăm pe nimeni să creadă altceva. Rădoi este antrenorul naţionalei şi nu ştiu dacă e bine să vorbim noi despre Rădoi sau de un alt antrenor la momentul asta. Rădoi are de disputat cele trei partide cu naţionala, cum să vorbim despre un antrenor care aparţine altei asociaţii sau Federaţiei?

Noi nu ne putem permite să-l ofertăm pe Rădoi la momentul acesta, dacă s-ar fi fost posibil acest lucru, am fi făcut ofertă clară să vină Rădoi. Este un fost fotbalist care şi-a făcut datoria, un antrenor tânăr care arată perspectivă majoră şi mie îmi place de Rădoi”
, a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.


Fostul internaţional a dat detalii despre relaţia apropiată pe care o are cu Mirel Rădoi.

„Cum aş putea eu să vorbesc despre Rădoi altfel decât să-l elogiez? Eu l-am promovat la Extensiv, am o relaţie apropiată de el. Cât sunt eu aici ca preşedinte, va fi antrenor al echipei acesteia, mai devreme sau mai târziu, vedem timpul le va rezolva. Nu sunt eu cel care decide venirea lui Rădoi la Craiova 100%, e interesul dacă şi-l manifestă patronatul, consiliul de administraţie. 

Consider că e mult mai adecvat şi mai aplecat spre meseria asta de antrenor decât de selecţioner. E prea tânăr pentru poziţia respectivă şi un selecţioner care trebuie să apară la o echipă e după un număr de ani, 50 de ani, sute de meciuri antrenate, multă experienţă, să o pui în slujba naţionalei”
, a adăugat preşedintele vicecampioanei României.

Rădoi nu a vrut să comenteze posibila sa plecare la Craiova

După demiterea lui Bergodi de la cârma grupării din „Ştiinţei”, Rădoi a spus că nu e momentul să discute despre o posibilă instalare a sa pe banca alb-albaştrilor.

E o întrebare legată de un club şi nu cred că e momentul oportun să vorbim despre aşa ceva. Acum vorbim despre echipa naţională”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă de dinaintea meciului amical cu Belarus.

 

Afla mai multe despre: carturadoi 

viewscnt
Articole similare