Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi îi dă o veste rea lui Gigi Becali, în privinţa antrenorului care ar urma să preia FCSB: "Face ce crede el de cuviinţă, nu că i s-ar spune ceva"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi îi dă o veste rea lui Gigi Becali, în privinţa antrenorului care ar urma să preia FCSB: "Face ce crede el de cuviinţă, nu că i s-ar spune ceva"

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii ar urma să preia FCSB, până la venirea lui Toni Petrea, dar Mirel Rădoi îi dă o veste rea lui Gigi Becali. Selecţionerul României e de părere că Mihai Pintilii va încerca să se impună, în relaţia cu finanţatorul FCSB.

Cine va antrena FCSB după plecarea lui Bogdan Vintilă

Bogdan Vintilă are zilele numărate la FCSB, după parcursul dezastruos de după reluarea Ligii 1. Gigi Becali l-a anunţat deja că nu va mai fi principal la vicecampioana României, dar că poate fi secund sau să ocupe un alt post în cadrul clubului. 

În tot acest timp, Gigi Becali s-a gândit şi la alte variante. Finanţatorul i-a numit pe Toni Petrea, secundul lui Laurenţiu Reghecampf, şi pe Thomas Neubert, care ar urma să vină preparator fizic.

Totuşi, inclusiv Mihai Pintilii e luat în calcule, iar Mirel Rădoi e conştient că fostul căpitan al FCSB nu ar accepta metodele lui Gigi Becali: "La cum îl cunosc eu pe Pintilii, un tip foarte direct, dacă ar fi să accepte ca antrenor principal, ar accepta doar dacă ar face ce crede el de cuviinţă, nu că i s-ar spune ceva", a declarat selecţionerul României pentru Telekom Sport. 

De asemenea, în urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat Telekom Sport, Mirel Rădoi a avut un mesaj clar pentru noul antrenor al FCSB: "Nu mai trebuie să fie o surpriză pentru nimeni, trebuie să se obişniuiască cu lucrurile astea. Când semnează, ei ştiu că naşul, atunci când nu vor avea un meci bun, va fi primul care o să iasă şi îi va critica.

Pentru jucători, pentru antrenor nu mai e nimic nou, ar trebui să vină mai motivaţi ca niciodată, pentru că ştiu unde vin şi cum reacţionează naşul la o înfrângere sau la o evoluţie mai slabă. Sunt prea multe scuze şi nu-i mai crede nimic", a mai spus fostul căpitan al FCSB.   

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliigigi becali 

viewscnt
Articole similare