Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi l-a analizat pe Dennis Man şi ştie ce mai are de îmbunătăţit "perla" de la FCSB. Ce a observat selecţionerul la ultimul meci

EXCLUSIV | Mirel Rădoi l-a analizat pe Dennis Man şi ştie ce mai are de îmbunătăţit "perla" de la FCSB. Ce a observat selecţionerul la ultimul meci

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani) l-a analizat pe Dennis Man (22 de ani) şi a dezvăluit,în direct la Telekom Sport, ce ar mai putea îmbunătăţi "perla" lui Gigi Becali pentru a deveni un jucător mai bun.

Rădoi l-a urmărit pe Man chiar la ultima partidă din campionat, cu Hermannstadt (5-0), în care acesta a reuşit să marcheze şi să ofere o pasă decisivă, şi a spus că "perla" de la FCSB ar trebui să-şi îmbunătăţească nivelul fizic din finalul partidelor.

"E la un nivel competitiv bun în momentul de faţă, m-am uitat la ultima partidă, până în minutul 32 a fost cel mai bun de pe teren, numărul de sprinturi a fost destul de ridicat pentru 30 minute. După aceea, a avut o cădere când l-au trecut atacant. Din punct de vedere fizic, mai poate îmbnătăţi finalul partidelor, dar ca şi formă sportivă, are realizări la fiecare partidă", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.



Dennis Man e unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1 în acest sezon şi e golgheterul campionatului, cu şapte goluri. Man n-a fost convocat de Mirel Rădoi la echipa naţionala mare a României la ultimele două acţiuni, preferând să i-l lase lui Adi Mutu la naţionala de tineret.

Dennis Man are zece goluri şi şase pase de gol în cont în acest sezon, în nouă partide jucate în toate competiţiile.

  • 4 - patru selecţii şi un gol are Dennis Man la naţionala mare a României
  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit Transfermarkt

Afla mai multe despre: mirel radoidennis manfcsbechipa nationala 

viewscnt
Articole similare