Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi l-a pus la punct pe Cristi Bălgrădean: ”Mie discuţiile astea nu-mi plac”. Reacţie vehementă a selecţionerului naţionalei

EXCLUSIV | Mirel Rădoi l-a pus la punct pe Cristi Bălgrădean: ”Mie discuţiile astea nu-mi plac”. Reacţie vehementă a selecţionerului naţionaleigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi l-a pus la punct pe Cristi Bălgrădean, după ce portarul lui CFR Cluj a declarat că se aştepta şi el să fie chemat la echipa naţionala. Selecţionerul naţionalei spune că nu-i plac astfel de afirmaţii, care intervin peste planul pe care îl are el la echipă.

În urmă cu o săptămână, Cristi Bălgrădean îşi exprima dezamăgirea că n-a fost convocat la echipa naţională: ”N-am primit şi nici nu vreau să primesc explicaţii”. Mirel Rădoi l-a pus însă la punct pe Cristi Bălgrădean şi i-a transmis că nu-i plac astfel de afirmaţii făcute publice.

Rădoi l-a pus la punct pe Bălgrădean: ”Văd că deja suntem traşi la răspundere”

Selecţionerul României a fost iritat de afirmaţiile făcute de Cristi Bălgrădean. Mirel Rădoi spune că s-a simţit tras la răspundere pentru convocările pe care le-a făcut. În plus, astfel de afirmaţii lasă impresia că jucătorul se bagă peste munca antrenorului.

”(L-am văzut şi pe Bălgrădean spunând că se aştepta să fie chemat) O să trebuiască cât de curând să stăm să ne scoatem pălăria în faţa lor, să stăm să îi convocăm doar pe cei care vor, nu după ce gândim noi. Văd că deja suntem traşi la răspundere. Mie discuţiile astea nici nu îmi plac să le fac publice şi, dacă era nemulţumit, cred că putea să sune şi să îi explic cu argumente de ce şi cum. Până acum nu a vorbit de lucrurile astea, a vorbit tocmai acum”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Cristi Bălgrădean, pus la punct de Rădoi după ce s-a cerut la naţională

În urmă cu o săptămână, după meciul ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2, Cristi Bălgrădean s-a declarat nemulţumit de faptul că n-a fost chemat la echipa naţională. Portarul în vârstă de 32 de ani a oferit şi câteva argumente pentru care crede că merita o convocare: este titular la CFR Cluj, joacă în grupele Europa League şi a primit puţine goluri în acest sezon:

”Mă aşteptam să fiu convocat, dar nu e vreo problemă, îmi văd de treabă la echipa mea de club. Nu e o problemă că nu sunt convocat la echipa naţională. Mă aşteptam, am dat şi argumente de ce, am luat trei goluri în şapte meciuri. N-am primit şi nici nu vreau să primesc explicaţii”, a spus atunci Cristi Bălgrădean.Acele declaraţii n-au fost însă pe placul lui Mirel Rădoi, care l-a pus la punct pe Cristi Bălgrădean.

În vârstă de 32 de ani, Cristi Bălgrădean a mai fost chemat la naţională, dar a fost titular într-un singur meci, într-un amical cu Grecia, desfăşurat pe 15 noiembrie 2011 şi câştigat de România cu 3-1. Selecţioner atunci era Victor Piţurcă.

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...