Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi la Universitatea, final de telenovelă: ”În momentul de faţă, Craiova are antrenor”

EXCLUSIV | Mirel Rădoi la Universitatea, final de telenovelă: ”În momentul de faţă, Craiova are antrenor”

Superliga

Comentarii

S-a lămurit telenovela eventualei numiri a lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Rădoi susţine că va rămâne în continuare selecţionerul României şi lasă de înţeles că nu s-a pus problema să meargă la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi a fost considerat favorit pentru postul de antrenor la Universitatea Craiova după ce Cristiano Bergodi a plecat. Selecţionerul României pune capăt acestei telenovele şi susţine că nu s-a pus problema să meargă la Craiova. 

Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, final de telenovelă

Iniţial, au apărut zvonuri care susţineau că Mirel Rădoi va renunţa la postul de selecţioner după ce România va încheia campania din Liga Naţiunilor. Ulterior, ar fi urmat să accepte postul de antrenor la Craiova. Lucru care nu s-a întâmplat însă.

Mirel Rădoi pune capăt acestei telenovele şi spune că nu a luat în calcul să meargă antrenor la Universitatea Craiova. Selecţionerul României susţine că şi-ar fi plătit clauza de reziliere cu FRF dacă şi-ar fi dorit să plece de la echipa naţională:

”În momentul de faţă, Craiova are un antrenor (n.r. Corneliu Papură) Este angajatul clubului şi este antrenor. La fel, s-a scris CFR Cluj. (N-ai avut nicio discuţie cu Rotaru?) De ce să avem o discuţie? Am răspuns de 200 de ori la întrebarea asta. Să avem o discuţie când? (n.r. ironic) Că am discutat şi cu domnul Varga, şi cu Pandele, şi cu domnul Niculae de la Astra, şi cu Rotaru... Discuţiile sunt foarte simple, dacă eu decideam să continui, cum am decis, continuam. Dacă nu, plăteam acea clauză şi puteam să plec oriunde”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport. 

În acest moment, antreor la Universitatea Craiova este Corneliu Papură, care pare că va asigura interimatul până în pauza de iarnă. 

Stoichiţă, despre oferta Craiovei pentru Rădoi: ”Nu şi-a exprimat această dorinţă”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, spune că Mirel Rădoi a fost foarte afectat de ratarea calificării la EURO 2021, după ce România a fost învinsă de Islanda la baraj. În plus, a suferit mult şi după eşecurile cu Norvegia şi Austria. 

Cu toate acestea, Mihai Stoichiţă spune că Mirel Rădoi nu avut nicio discuţie cu cei de la FRF despre o eventuală plecare la Universitatea Craiova: ”El e supărat tot timpul după astfel de rezultate, suferă foarte mult, dar niciodată nu şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la echipa naţională”, a spus Stoichiţă pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare