Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi le-a răspuns criticilor: "Nu avem Răducioiu, Hagi sau Ilie Dumitrescu. De ce nu putem încerca şi ceva nou?" Mesaje pentru Lupescu şi Dorinel Munteanu

EXCLUSIV | Mirel Rădoi le-a răspuns criticilor: "Nu avem Răducioiu, Hagi sau Ilie Dumitrescu. De ce nu putem încerca şi ceva nou?" Mesaje pentru Lupescu şi Dorinel Munteanu

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale, a fost invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport. Tehnicianul le-a răspuns criticilor după partidele pierdute cu Islanda, Norvegia şi Austria şi a avut mesaje pentru Ionuţ Lupescu şi Dorinel Munteanu.

Rădoi şi-a păstrat diplomaţia când a vorbit despre criticile lui Lupescu şi a recunoscut că nu are niciun "război" cu fostul internaţional şi nu vede cuvintele lui ca un rău intenţionat.

"Nu ştim sensul în care a vorbit Lupescu. Eu mă pot gândi în orice sens, nu e nimic personal între mine şi el. Ce ar avea de împărţit cu mine? Ne-am mai întâlnit, ne-am salutat, din punctul meu de vedere nu văd nicio problemă cu Ionuţ Lupescu", a spus selecţionerul. 

Când a venit vorba despre acuzaţiile făcute de Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei, Rădoi a încercat să explice ceea ce vrea el să facă la echipa naţională. 

"De care experienţă vorbeşte Dorinel Munteanu (n.r l-a acuzat că nu are experienţă ca antrenor)? Ca antrenor sau selecţioner? Eu am doi ani ca selecţioner experienţă. Dacă astea sunt ideile mele, ce să fac...să ascult ce zic zece oameni diferiţi? Când s-a greşit? Când a fost criticat Piţurcă sau când este regretat acum? Că nu am văzut pe nimeni să-şi ceară scuze în faţa lui pentru ce s-a spus la acea vreme. De unde ştim noi din prima că nu se poate? A mai încercat cineva să facă pressing cu 6-7 jucători în jumătatea adversă? Noi nu mai avem Răducioiu, nu mai avem Hagi, nu mai avem Ilie Dumitrescu. Nu pot să stau să mă apăr aproape de poartă, pentru că vom primi gol. Poate că în momentul de faţă nu reuşim nimic la nivel de rezultate, dar peste 2-3 ani pot să apară cu cineva care nu trebuie să o mai ia de la zero. De ce nu putem încerca şi ceva nou? Acum câteva luni, voi aţi spus că Liga Naţiunilor nu este o competiţie importantă. Acum veniţi şi spuneţi că este importantă. Înainte să stabilească Federaţia ceva îmi stabilesc eu ca antrenor. Le-am zis că este importantă, firesc", a mai spus Rădoi. 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare