Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi mai vrea un secund, pe lângă Dică şi Constantinovici. Avertisment pentru colaboratorii săi: "Nu o să accept niciodată asta"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi mai vrea un secund, pe lângă Dică şi Constantinovici. Avertisment pentru colaboratorii săi: "Nu o să accept niciodată asta"

Echipa națională

Comentarii

Noul selecţioner al echipei naţionale, Mirel Rădoi, a dezvăluit că ia în calcul să aducă în staff-ul său trei antrenori secunzi.

Nicolae Dică şi Florin Constantinovici sunt primii doi, însă doar cel din urmă şi-a dat, deocamdată, acceptul.

"Deocamdată nu (n.r. - întrebat dacă l-a convins pe Dică), va trebui să vedem în momentul de faţă în următoarele zile dacă voi avea un staff cu doi sau chiar al treilea secund, vom vedea care vor fi oamenii. Chiar am avut o discuţie cu Dică şi cu alţi antrenori care pot fi secunzi pentru că trebuie să ştim de la bun început pentru că cine va veni, trebuie să parcurgă aceşti doi ani de la naţională. Nu vreau să trecem printr-un episod în care după o lună să primească ofertă şi să vrea să plece ca antrenor principal. Vorbim totuşi despre naţionala României, vreau să fiu foarte clar, nu vreau nici eu să încurc pe altcineva, nici altcineva să creeze o atmosferă neplăcută la nivel de staff.

Dică e opţiunea numărul unu, dar la fel de bine dacă vrea să continue la o echipă de club sau în altă parte, va trebui să am şi alte variante. Primul criteriu la care m-am gândit n-a fost loialitatea, a fost pasiunea. În momentul de faţă sunt alte criterii la care mă uit. Pasiune, implicare, nu o să accept niciodată un secund care va sta lângă mine şi va spune mereu da, indiferent de cum...poate într-un moment am nevoie să spună nu şi el zice da, nu mă va ajuta nici pe mine, nici el. Nu am nevoie de astfel de secunzi, iar el nu e genul care să gândească ceva şi să spună altceva.

Să spună absolut tot ce gândeşte pentru că în timpul unui joc e foarte greu ca antrenorul principal să vadă tot atât la echipa sa, cât şi la adversar", a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale

Miercuri, Mirel Rădoi a semnat contractul de selecţioner şi a fost prezentat într-o conferinţă de presă la Casa Fotbalului. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a parafat un contract pe doi ani, urmând să stea pe banca echipei naţionale cel puţin până la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare