Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, mesaj clar despre eventualitatea în care Gigi Becali ar încerca să-i impună un jucător la naţională

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, mesaj clar despre eventualitatea în care Gigi Becali ar încerca să-i impună un jucător la naţională

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi spune că nu se va lăsa în niciun moment influenţat de eventualele afirmaţii pe care Gigi Becali ar urma să le facă despre echipa naţională.

Noul selecţioner al echipei naţionale este cunoscut şi pentru faptul că nu permite nimănui să se amestece în treburile sale. De partea cealaltă, Gigi Becali este recunoscut şi pentru faptul că încearcă să-i determine pe selecţioneri să convoace cât mai mulţi jucători de la FCSB.

Mirel Rădoi spune însă că Gigi Becali, care-i este şi naş, îl cunoaşte foarte bine şi este încrezător că nu va îndrăzni să încerce să impună vreun anumit jucător. Selecţionerul României recunoaşte că a primit mesaje de felicitare din partea lui Gigi Becali, imediat după ce a fost prezentat oficial.

”(Care va fi relaţia naş-fin în perioada asta?) În  momentul de faţă, naşul, din marea majoritate a oamenilor de fotbal, mă ştie cel mai bine el, ştie că va fi foarte greu sau imposibil ca cineva să îmi impună mie, adică poate să îmi sugereze cineva n-ar fi mai bine.



(Ce comportament aştepţi tu de la el?) Nu sunt în măsură să îi spun unei persoane de o asemenea vârstă cum să se comporte public, nu am cum să fac aşa ceva, sunt alegerile fiecăruia, nu pot să îi spun ”naşule, nu mai vorbi public să îl iau pe X sau Y, nu au cum să fie discuţiile între un selecţioner şi un patron de club, nu au cum să fie genul ăsta de discuţii.

(Te-a contactat de când ai fost numit selecţioner?) Am discutat prin mesaje de felicitare, nu e o problemă pentru mine nici naşul şi nici alte persoane dacă comunicăm sau nu, important este ce fac jucătorii de la cluburile pe care le patronează sau le antrenează, în funcţie dacă sunt patroni sau antrenori. Trebuie să ştim cu toţii că ne aşteaptă un meci dificil şi nu este un meci pentru Rădoi, un meci pentru Steaua, nu e un meci pentru FRF, ci pentru o naţiune întreagă”,
a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare