Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, planuri surprinzătoare pentru cariera de antrenor: "N-am niciun complex, merg şi la Liga a II-a"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, planuri surprinzătoare pentru cariera de antrenor: "N-am niciun complex, merg şi la Liga a II-a"
Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Mirel Rădoi a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul carierei sale de antrenor.

În urma declaraţiilor oferite de Adrian Mutu, care a dezvăluit că marele său vis este să o antreneze pe Fiorentina, selecţionerul României a fost rugat de moderatorul emisiunii să aleagă o echipă pe care îşi doreşte neapărat să o antreneze în carieră.

Însă Mirel Rădoi a dezvăluit că pentru el proiectul este mult mai important decât numele clubului şi ar fi dispus să accepte o ofertă venită chiar şi din Liga a II-a.

"Eu sunt într-o situaţie diferită, eu nu am jucat la echipele la care a jucat Adi Mutu, el poate aibă visele astea mari. Când vorbim de o echipă de club, nu mă interesează neapărat la prima ligă.

Eu nu am niciun complex, nu am nicio problemă, pentru mine fotbalul e o pasiune, e o trăire. M-aş duce la o echipă care are un proiect serios. Decât să mă duc la o echipă de Liga I care se bate la retrogradare fără un proiect clar, fără o viziune clară, prefer să mă duc la o echipă din Liga a II-a care încearcă să acceseze primele locuri cu un proiect, cu o viziune clară" , a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

  • "Echipa de care sunt cel mai apropiat este clar Fiorentina, există o conexiune între mine şi acel oraş şi acum. Să antrenez acolo este, să spunem, dorinţa mea secretă, dar încă învăţ. Vreau să fiu 100% pregătit" , spunea Adrian Mutu, în primăvara acestui an.

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare