Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi sare în apărea unui jucător criticat dur de Gigi Becali: ”Eu l-am văzut, mi-a plăcut de el”

EXCLUSIV | Mirel Rădoi sare în apărea unui jucător criticat dur de Gigi Becali: ”Eu l-am văzut, mi-a plăcut de el”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi spune că Mihai Bălaşa i-a lăsat o impresie foarte bună, deşi Gigi Becali l-a criticat dur şi a declarat că îi va aduce un înlocuitor pe post. Selecţionerul de la naţionala de tineret a vorbit şi despre situaţia lui Chiricheş, care nu prea prinde echipa la Napoli.

Mihai Bălaşa a fost criticat dur de Gigi Becali după derby-ul cu Dinamo, scor 3-3. Patronul FCSB i-a pus la îndoială viaţa extrasportivă şi a spus că are emoţii de fiecare dată când îl vede la minge. Mirel Rădoi este însă de altă părere. Selecţionerul naţionalei de tineret spune că Bălaşa i-a lăsat o impresie foarte bună:

”Eu l-am văzut... ei îl văd zi de zi la club, dar mie mi-a plăcut. Poate ei ştiu altceva, stând zi de zi cu el la club, dar mie mi-a plăcut Bălaşa”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fostul căpitan al FCSB-ului a vorbit şi despre situaţia lui Vlad Chiricheş. Fundaşul de 28 de ani prinde rar echipa la Napoli, dar Mirel Rădoi este de părere că, în ciuda acestui lucru, este un jucător care ajută foarte mult naţionala: ”Chiricheş e un jucător care, în mare, a dovedit la naţională, chiar dacă nu joacă la club, că poate fi un lider, un căpitan şi un jucător pe care ne putem baza”, a mai spus Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoimihai balasaromaniafcsbvlad chiriches 

viewscnt
Articole similare