Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi semnează contractele cu ochii închişi: "Nici nu mă uit la salariu"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi semnează contractele cu ochii închişi: "Nici nu mă uit la salariu"

Echipa națională

Comentarii

La începutul acestei săptămâni, Mirel Rădoi a acceptat oferta venită din partea Federaţiei Române de Fotbal şi şi-a început treaba de director sportiv al naţionalei României U21.

După cei şase ani petrecuţi în fotbalul arab, Mirel Rădoi are o situaţie financiară foarte bună, iar acum susţine că, în momentul în care semnează un contract, nu se mai uită şi la salariul pe care-l are.

"Nici măcar nu am negociat salariul. Dacă mă întrebi acum, nici nu ştiu ce salariu am. Chiar nu ştiu, pentru că, eu când deschid contractul, doar îl semnez. Mă uit doar la obligaţii şi la sarcini. Partea financiară chiar nu m-a interesant niciodată, la fel cum nu m-a interesat nici la Steaua.

Poate să fie şi 1000 de euro, chiar nu mă interesează. Problema este intervine la aceşti copii şi juniori. De acolo trebuie să intervină munca noastră. Dacă până acum noi dădeam cu mingea în pereţii şcolilor, erau talente, eu cred că şi acum fotbalul românesc are mari talente. Atât că noi trebuie acum să mergem să-i căutăm" , a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radoisteauaechipa nationalaromaniaburleanu 

viewscnt
Articole similare