Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman. "Să nu facă greşeala mea. Îl poate costa transferul"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman. "Să nu facă greşeala mea. Îl poate costa transferul"

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, îl sfătuieşte pe Florinel Coman să nu se grăbească cu revenirea pe teren, deoarece îl poate costa foarte mult pe viitor.

Mirel Rădoi nu se va putea baza pe aportul lui Florinel Coman pentru următoarea acţiune a naţionalei, însă îl sfătuieşte pe fotbalistul celor de la FCSB să nu-şi grăbească recuperarea, fiindcă îi poate dăuna serios pe viitor.

"Va mai dura, dar la vârsta lui poate fi de la o săptămâna la alta un avantaj pentru el că se poate recupera mult mai rapid. Singurul lucru pe care îl spun e să nu facă greşelile pe care eu le-am făcut. Mereu să forţeze recuperarea, să intre şi cu dureri pentru că la sfârşit nu vine nimeni să te întrebe dacă te doare piciorul.

Printr-o astfel de neşansă poţi rata un transfer pentru o săptămână de recuperare. În momentul de faţă e la limită şi ar însemna că din punct de vedere al accidentării ar fi sănătos clinic, neavând meciuri e clar că nu poate veni la naţională că poate suferi alte accidentări", a declarat Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman. "Să nu facă greşeala mea. Îl poate costa transferul"

Florinel Coman s-a accidentat pe 26 septembrie, în minutul 70 al partidei cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League. În acea partidă, după mai multe driblinguri, Coman a fost lovit de un adversar şi a făcut semne că nu mai poate continua. 

Fostul jucător de la Viitorul Constanţa este aşteptat să revină la antrenamente zilele acestea, iar după alte două săptămâni ar trebui să revină la parametrii optimi pentru un meci oficial. Dacă se va simţi bine, Coman va reveni pe teren pe 7 noiembrie, la meciul de campionat cu FC Botoşani. Dacă se va decide că nu este bine să forţeze, Coman trebuie să mai aştepte până pe 21 noiembrie, după acţiunea naţionalei, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş.

  • 47 de meciuri, 6 goluri, 8 pase de gol pentru Viitorul Constanţa
  • 113 meciuri, 32 de goluri, 30 de pase de gol pentru FCSB
  • 3 meciuri pentru echipa naţională a României

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare