Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi ştie de ce FCSB ratează mereu titlul: ”Ei fac asta de ani de zile. Nu e deloc o strategie bună” Unde greşeşte Becali

EXCLUSIV | Mirel Rădoi ştie de ce FCSB ratează mereu titlul: ”Ei fac asta de ani de zile. Nu e deloc o strategie bună” Unde greşeşte Becali

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Mirel Rădoi a vorbit despre marea greşeală pe care o face FCSB în ultimii ani.

Rădoi consideră că FCSB transferă fără să aibă o strategie clară, iar acest lucru afectează echilibrul lotului.

Nu ştiu al câtelea an, dar clar undeva se greşeşte. Sunt foarte puţine echipe care se uită când transferă dacă e chiar jucătorul de care au nevoie sau doar e în formă bună acum 5-6 luni şi după va fi din nou la nivel normal.

Gaz Metan face o selecţie bună. Astra face o selecţie bună.De Viitorul nu mai putem vorbi pentru că acolo deja e o uzină. Vedem că în acest moment Dinamo încearcă o selecţie bună, din păcate Steaua transferă doar ce li se pare lor că e cel mai bun pe piaţă.

Şi ne uităm că de ani de zile au 17 mijlocaşi şi au doar 3 fundaşi centrali în lot. Şi e clar că asta nu e o strategie. Asta e o chestie pe care o fac de ani de zile şi care poate să îţi iasă un an doi pentru că e întâmplătoare”, a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbradoi,  

viewscnt
Articole similare