Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi surprinde. "Scenariu pesimist: Contra îşi dă demisia şi Federaţia îţi propune postul". Cum a reacţionat selecţionerul de la tineret

EXCLUSIV | Mirel Rădoi surprinde. "Scenariu pesimist: Contra îşi dă demisia şi Federaţia îţi propune postul". Cum a reacţionat selecţionerul de la tineret

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi, a mărturisit, în cadrul emisiunii Sport Report, că va rămâne cel puţin doi ani în această funcţie şi a precizat că nici măcar prima reprezentativă nu îl tentează.

În dialog cu Dan Udrea, Mirel Rădoi nu şi-a dezvăluit doar planurile de viitor, ci şi ce oferte a refuzat înainte şi după perfomanţa de la Euro 2019.

Te gândeşti că poţi fi următorul selecţioner al naţionalei mari?

Mi-au trecut şi astfel de scenarii prin cap, cu siguranţă, dar eu voi fi în continuare doi ani cu naţionala de tineret, până vom termina această calificare. După aceea... nu pot să îşi dau un răspuns acum, ce voi face peste doi ani.

În scenariul pesimist în care nu ne calificăm la Euro, Contra îşi dă demisia şi Federaţia îţi propune postul?
Pas!

Nu ştii când te mai întâlneşti cu şansa asta..
Încă o dată, aşa cum am refuzat şi alte oferte, vreau să continui doi ani cu naţionala de tineret. Doi la mână, nu cred că în momentul de faţă sunt pregătit. Am făcut greşeala acum patru ani de a încerca să sar nişte etape, nu vreau să o fac din nou. Trei, cred că sunt antrenori ca Olăroiu, Petrescu, Hagi, Rednic, Andone, Lucescu... În momentul în care toţi aceşti antrenori vor refuza, care au făcut ceva pentru fotbalul românesc, de-abia atunci voi lua în calcul dacă voi putea să antrenez şi eu echipa naţională.

Ce oferte ai refuzat?
A fost una din Europa şi au fost două din Golf. A fost una din Golf înainte de turneul final, una după din Golf şi una din Europa după Campionatul Europa.

Din Europa, din ce ţară?
Nu, că s-ar afla foarte uşor.

Nu era o ofertă tentantă?
Ba da. Nu financiar...

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare