Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi urma să meargă să vadă un fotbalist al naţionalei, dar a fost ”blocat” de haosul creat de Coronavirus

EXCLUSIV | Mirel Rădoi urma să meargă să vadă un fotbalist al naţionalei, dar a fost ”blocat” de haosul creat de Coronavirus

Echipa națională

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională a făcut o scurtă radiografie a câtorva dintre jucătorii importanţi ai echipei naţionale.

Nicolae Dică a vorbit la Telekom Sport despre situaţia stranierilor cu probleme sau nu, la echipele lor de club. Secundul Naţionalei a discutat despre posibilele reveniri ale lui Săpunaru şi Stancu, dar şi despre situaţia foarte dificilă pe care o traversează Răzvan Marin sau Tudor Băluţă, înainte de barajul România - Islanda.


Săpunaru: ”Toţi cei care nu doresc să vină la echipa naţională, chiar dacă ei au zis asta, noi îi avem în vizor. În funcţie de evoluţiile lor se va discuta în continuare cu ei”

Bogdan Stancu: ”Şi el este în aceeaşi situaţie. Evoluţiile lui sunt foarte bune, chiar dacă a avut o perioadă în care a fost accidentat, el a revenit şi a reuşit să marcheze etapa trecută. Este titular, joacă meci de meci într-un campionat puternic precum cel din Turcia”

Ianis Hagi: ”Important este pentru el şi ceilalţi din străinătate să joace. Pentru Ianis este important că a găsit o echipă importantă unde joacă. A avut şi evoluţii bune, iar asta e important pentru el, dar şi pentru noi. Mulţi nu credeau că poate juca în Scoţia, dar iată că ne-a arătat contrariul. Plus că joacă pe o poziţie cu care nu e obişnuit. Rangers joacă 4-3-3 cu el în dreapta, dar Ianis o face foarte bine”

Tudor Băluţă şi Răzvan Marin: ”Primele două etape le-a jucat titular, apoi pe bancă. Răzvan nu a prins nici lotul în Europa, iar în campionat a fost doar rezervă. Este o problemă la ei, pentru că nu joacă. Noi sperăm ca majoritatea dintre ei să joace în această lună, aşa cum s-a întâmplat şi cu Ianis”

Chiricheş: ”În urmă cu o săptămână intrase în pregătire cu echipa, în proporţie de 50%. Urma ca Mirel să se ducă în Italia să-l vadă, dar a apărut această problemă cu Coronavirus. Chiar vorbisem zilele trecute să meargă să vadă cum este, dacă se va pregăti cu echipa. Noi sperăm să fie aşa şi să prindă unul-două meciuri”

Stanciu: ”A avut o accidentare, dar şi-a revenit şi a jucat în ultimele două meciuri. Au fost mici probleme, dar medicul a vorbit cu el şi am înţeles că este ok”

Romario Benzar: ”A mers la Perugia şi nici aici nu a reuşit să se impună. A fost rezervă în primul meci, iar în ultima etapă nu a fost nici măcar în lot”


Echipa ideală a lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda. România (4-2-3-1): Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Radu Ştefan, Toşca/Bancu - Cicâldău, Răzvan Marin - Dennis Man/Dorin Rotariu, Stanciu/Nistor/Budescu/Ianis Hagi, Mitriţă/Florinel Coman - Alibec/Puşcaş/Keşeru, Fl. Andone.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe