Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi va primi o nouă funcţie la FRF. Ce poziţie urmează să ocupe

EXCLUSIV | Mirel Rădoi va primi o nouă funcţie la FRF. Ce poziţie urmează să ocupe

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi ar putea fi promovat în cadrul FRF, la mai puţin de două luni de la numirea sa pe funcţia de manager sportiv la naţionala de tineret. Andrei Vochin spune că Rădoi ar putea fi promovat la naţionala mare.

Pe 14 martie 2018, fostul antrenor al FCSB-ului a primit funcţia de manager sportiv al naţionalei de tineret. Rădoi s-a apucat de treabă şi a asistat la tot mai multe meciuri din România, în speranţa că va identifica soluţii pentru naţionala sub 21 de ani.

Cei de la FRF sunt mulţumiţi de activitatea lui Mirel Rădoi şi, cum Răzvan Burleanu a primit un nou mandat, ar putea fi promivat. Andrei Vochin a dezvăluit la Telekom Sport că promovarea sa va fi analizată de Comisia Tehnică a FRF, în cadrul unei şedinţe care va avea loc săptămâna viitoare: ”Este una dintre temele pentru Comisia Tehnică de săptămâna viitoare. El ar avea toate atuurile”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

Cel mai probabil, Mirel Rădoi va fi noul manager sportiv al naţionalei de seniori, proziţie rămasă vacantă după ce Adi Mutu a ajuns pe banca tehnică a lui FC Voluntari.

Afla mai multe despre: andrei vochinmirel radoifrfromania 

viewscnt
Articole similare