Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi: „Vor exista polemici”. Săpunaru, Ştefan Radu sau Bogdan Stancu. Cine revine la echipa naţională

EXCLUSIV | Mirel Rădoi: „Vor exista polemici”. Săpunaru, Ştefan Radu sau Bogdan Stancu. Cine revine la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (38 de ani) a discutat despre posibilitatea revenirii la echipa naţională a fotbaliştilor retraşi. Invitat la Telekom Sport în emisiunea „Studio UEFA Champions League”, selecţionerul a analizat şansele pe care le-au fotbalişti precum Ştefan Radu, Cristian Săpunaru sau Bogdan Stancu să revină sub tricolor.

Mirel Rădoi pregeteşte primul şi cel mai important meci al României din acest an. Partida cu Islanda, din semifinalele barajului de calificare la Campionatului European, programată pe 26 martie, ar putea avea parte de convocări surpriză sub tricolor. 

Odată cu instalarea pe bancă a noului selecţioner au apărut imediat speculaţii legate de posibilitatea unor reveniri la echipa naţională. Săpunaru, Ştefan Radu şi Bogdan Stancu sunt numele vehiculate.

Săpunaru, Ştefan Radu sau Bogdan Stancu. Cine revine la echipa naţională?

Fundaşul lui Denizlispor a jucat ultima dată la echipa naţională pe 10 iunie 2019, în victoria din Malta, scor 4-0, în timp ce atacantul lui Gencler şi-a anunţat retragerea după ce a jucat ultima dată în UEFA Nations League, în 2017, atunci când tricolorii au pierdut în Muntenegru, scor 0-1. În schimb, Radu nu a mai bifat o selecţie din 2013, de la remiza din Ungaria, scor 2-2, din preliminariile lui WC 2014. 

„(Săpunaru revine?)

Nu am cum să spun, pentru că dacă aş spune că revine sau nu revine, am discutat sau nu am discutat, se va crea o polemică cu alt jucător. De ce l-a sunat pe Săpunaru şi nu m-a sunat pe mine Rădoi, de ce l-a sunat pe X şi nu l-a sunat pe Y? 

(Vor fi reveniri la naţională?)
Eu le explic. Şi dacă îi sun, asta nu înseamnă că automat vor fi convocaţi. Evoluţiile lor de la echipele de club îi vor face să fie convocaţi sau nu”
, a declarat selecţionerul României, Mirel Rădoi, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: radoiechipa nationalareveniri 

viewscnt
Articole similare