Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirko Pigliacelli, făcut praf de Cornel Dinu: ”Face parte din categoria circului care venea şi distra cătunele izolate din Italia”

EXCLUSIV | Mirko Pigliacelli, făcut praf de Cornel Dinu: ”Face parte din categoria circului care venea şi distra cătunele izolate din Italia”

Superliga

Comentarii

Mirko Pigliacelli a fost criticat şi ironizat de Cornel Dinu după ce portarul Craiovei a greşit grava la faza din care FCSB a deschis scorul, în derby-ul care s-a jucat în week-end.

Mirko Pigliacelli şi-a surprins neplăcut colegii în FCSB - Craiova 4-1. Jucătorii lui Bogdan Vintilă au deschis scorul după ce Pigliacelli a pasat direct la Dennis Man, aflat la 25 de metri de poarta Craiovei. Man a trimis mai departe la Coman, care a tras în bară, mingea a ricoşat la Oaidă, care a marcat.

Faza l-a indignat pe Cornel Dinu, care, în stilul caracteristic, spune că Pigliacelli a ajuns la Craiova deoarece nu avea prea multă valoare pentru Italia:

”El face parte din categoria, mai avem noi şi noi băiatul ăsta pe care-l are Dinamo, dar acum văd că a jucat cu Straton, Pigliacelli, Paglacelli, mă rog, nu sunt Paganini, că ar fi mai bine. Face parte din categoria circului care venea şi distra cătunele care acum sunt izolate din Italia. E mai mult un excentric, un portar care nu-ţi dă siguranţă. A avut şi prestaţii destul de bune, dar, din păcate, cum s-a întâmplat şi în partida aceasta, la pasul acela pe care i l-a dat lui Man, eu cred în faza asta că la un portar trebuie să admiri siguranţa totală. Şi, dacă greşeşte o dată sau de două ori, trebuie să te gândeşti că-ţi poate întoarce un joc împotriva propriei echipe.

El are nişte calităţi, dar trebuie să i se spună foarte clar: ”mă, tu ai venit din Italia, că acolo filmul s-a terminat, nu mai e la actualitate. Acum e cu totul altă gândire. Tu ai venit de acolo, pentru că acolo nu puteai să faci faţă decât pe la echipe de liga a doua, de liga a treia”. Probabil că acelaşi lucru l-a făcut şi acolo şi nu a mai găsit de lucru. Şi a venit la noi şi aici e vina celor care conduc, pentru că el nu e la prima abatere”,
a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

VIDEO | FCSB - U Craiova 4-1 (Oaidă 23, 57, Tănase 79, Man 84 / Bărbuţ 45)

În faţa a 55.000 de scaune goale pe Arena Naţională, roş-albaştrii au deschis scorul la mijlocul primei reprize. Pigliacelli a gafat, Coman a dat bară, dar Oaidă s-a aflat la locul potrivit şi a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Imediat, Coman putea dubla avantajul echipei lui Vintilă, dar a ratat de puţin poarta. Oltenii au relansat meciul în finalul primei reprize. Bărbuţ a marcat din centrarea lui Nistor.
 
Imediat după ieşirea de la cabine, Oaidă a făcut dubla şi i-a readus pe roş-albaştri în avantaj. Universitatea putea reveni încă o dată în meci, dar bara i-a refuzat în două rânduri primul gol lui Baiaram din acest sezon. FCSB a mizat pe contraatac în finalul partidei şi a fost răsplătită. Florin Tănase a făcut 3-1, iar după alte cinci minute Man a marcat şi el pentru echipa lui Vintilă. S-a terminat 4-1 pentru FCSB care a egalat-o pe Universitatea în clasament şi a urcat pe poziţia a doua datorită golaverajului.



 

Afla mai multe despre: mirko pigliacelli 

viewscnt
Articole similare