Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mirko Pigliacelli în Serie A! Anunţ OFICIAL despre viitorul goalkeeper-ului din Bănie. Cine îl poate înlocui la Craiova

EXCLUSIV Mirko Pigliacelli în Serie A! Anunţ OFICIAL despre viitorul goalkeeper-ului din Bănie. Cine îl poate înlocui la Craiova
Comentarii

Mirko Pigliacelli are zilele numărate la U Craiova, din cauza conflictului avut cu Victor Piţurcă. Italianul va pleca mai mult ca sigur în perioada de transferuri din iarnă, iar acesta i-a transmis un mesaj antrenorului prin intermediul reţelelor de socializare. La Telekom Sport, Sorin Cârţu a vorbit despre situaţia lui.

Pigliacelli nu a fost nici măcar în lotul cu care U Craiova a pierdut pe terenul lui FCSB, scor 2-0, iar după partida de pe Arena Naţională a avut un mesaj pentru Piţurcă. Italianul a publicat o poză pe Instagram, alături de un mesaj: "Aminteşte-ţi că întotdeauna trebuie să înfrunţi viaţa cu capul sus… Indiferent de ce se întâmplă, orice s-ar întâmpla… Întotdeauna trebuie să ţii capul sus… Nu lăsa pe nimeni să te trateze cu lipsă de respect!”.

În cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport, preşedintele clubului U Craiova, Sorin Cârţu a dezvăluit că sunt şanse mici ca Pigliacelli să rămână la Craiova şi să nu joace. Cel mai probabil portarul italian va fi transferat în perioada de mercato, deşi el are contract valabil cu gruparea din Bănie pentru trei ani şi jumătate:

”Au fost nişte discuţii particulare între cei doi, nu am participat la ele. Reticenţa asta unul faţă de celălalt înseamnă că o fi fost ceva, dar nu văd să fi fost de aşa natură încât să fie un radicalism maximal. Pigliacelli este jucătorul clubului încă patru ani...nu, încă 3 ani şi jumătate. Greu de conceput ca un jucător care are şi contractul pe care îl are să îl plătim degeaba sau să îl pierdem moca” a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

De Pigliacelli s-au interesat în vară cluburi din Serie A, printre care Torino şi Cagliari. Presa din Italia susţine că şi Chievo Verona ar fi interesată de transferul portarului italian. Toate aceste variante pot redeveni de actualitate în iarnă, în condiţiile în care italianul vrea să plece din Bănie, iar Craiova vrea să obţină bani de pe urma transferului său. Vara trecută s-a speculat că oltenii au refuzat o ofertă de 2 milioane de euro pentru Mirko, unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 în acest moment.

Cristian Bălgrădean, pe lista lui U Craiova

După ce Mihai Bălaşa "a evadat" de la FCSB, acum un alt fotbalist poate ajunge la U Craiova. Fanatik.ro susţine că portarul Cristian Bălgrădean se află pe lista lui Victor Piţurcă, iar mutarea s-ar putea realiza, în condiţiile în care jucătorul intră în ultimele şase luni de contract cu vicecampioana României, iar o prelungire a înţelegerii nu i-a fost făcută.

U Craiova are mare nevoie de un portar cu experienţă, în condiţiile în care Mirko Pigliacelli a ajuns "la cuţite" cu Victor Piţurcă şi a fost trecut pe bancă, în urma unui presupus conflict.

Bălgrădean are avantajul de a cunoaşte echipa din Oltenia, unde a mai jucat între 2014-2016. În plus, sursa citată susţine că Bălgrădean a păstrat o relaţie bună cu oficialii lui U Craiova, iar meciul de duminică seară, când FCSB întâlneşte echipa antrenată de Victor Piţurcă, ar putea fi ultimul pentru "Pufi" la vicecampioana României. 

Afla mai multe despre: mirko pigliacelli 

viewscnt
Articole similare