Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Miron: "Nu mă sperie presiunea lui Becali!" Noul fundaş al FCSB recunoaşte că are kilograme în plus şi nu vrea să mai rămână la Botoşani: "Normal ar fi să merg cu FCSB în cantonament"

EXCLUSIV | Miron: "Nu mă sperie presiunea lui Becali!" Noul fundaş al FCSB recunoaşte că are kilograme în plus şi nu vrea să mai rămână la Botoşani: "Normal ar fi să merg cu FCSB în cantonament"

FCSB

Comentarii

Andrei Miron (25 de ani), noul fundaş al FCSB, a vorbit în direct la Telekom Sport despre transferul la vicecampioana României. Apărătorul Botoşanuiului a spus că şi-ar dori să meargă cu FCSB în cantonament şi a recunoscut că are mici probleme cu greutatea, dar a promis că le va remedia foarte repede.

Andrei Miron a semnat cu FCSB!

Miron a dezvăluit că a avut o înţelegere cu Valeriu Iftime, patornul FC Botoşani, care i-a promis că la o primă ofertă va fi lăsat să plece. Fundaşul a spus că aşteaptă şi el să vadă cu cine va face pregătirea de iarnă. Gigi Becali şi Iftime au făcut o înţelegere ca fotbalistul să rămână la FCSB până la jumătatea lunii februarie pentru a mai juca trei meciuri la FC Botoşani ca să ajute formaţia moldavă să lupte la play-off.

"Am avut o înţelegere cu patronul de la Botoşani, a promis că la prima ofertă o să mă las să plec. Am reuşit această trecere la FCSB. Nu a fost greu, în mare parte ştiam termenii contractului, m-am înţeles foarte repede. Rămâne de văzut ce se va întâmpla zilele următoare, dacă o să plec în cantonament cu FCSB sau cu Botoşani.

Normal aşa ar fi, să mă duc cu FCSB în cantonament. Când faci un cantonament cu echipa e altceva. Dar trebuie să discut şi cu domnul Iftime. Dacă nu va fi de acord, da. Nu cred că va fi altă soluţie, dacă nu acceptă. Eu zic că o să fiu 100% apt fizic la FCSB şi o să vadă toată lumea acest lucru. Probabil am avut câte un kilogram, două, dar eu cred că o să rezolv această problemă."
, a spus Andrei Miron, în direct la Telekom Sport.

Nu-i e frică de concurenţă, nici de Gigi Becali: "Nu mă sperie!"

Fotbalistul Botoşaniului a spus că merge cu gânduri mari la FCSB şi că vrea titlul. Mai mult, pe aceasta nu-l sperie nici eventuala presiune pe care o va pune pe umerii săi Gigi Becali (61 de ani), patrnul FCSB. Concurenţa cu Planic şi Cristea nu e ceva de speriat pentru Miron.

Miron a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Becali. "Cu gândul să joc, mă duc să ajut echipa să ne îndeplinim obiectivele, să câştigăm campionatul şi sper să mă impun, să nu dezamăgesc. Mi-a transmis (n.r. - Gigi Becali) indiferent unde o să fac cantonamentul, la FCSB sau la FC Botoşani, eu trebuie să mă pregătesc suntă la sută, pentru că o să fie foarte greu dacă nu o să fac acest lucru şi o să aibă foarte mare nevoie de mine.

Sunt doi fundaşi foarte buni ai Ligii 1, e un cuplu bun. Dar eu merg, mă pregătesc şi când o să mi se ofere şansa intru şi vreau să demonstrez că am valoare. Este o presiune în plus (n.r. - cea pusă de Becali), dar pe mine nu mă sperie. Mă duc cu gânduri mari la FCSB şi sper să obţinem titlul"
, a spus Miron, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei mironfcsbkilogramegigi becali 

viewscnt
Articole similare