Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mitică Dragomir a comentat situaţia de la Dinamo: "Eu m-am certat cu Prunea, dar..." În ce condiţii ar putea să se vândă clubul

EXCLUSIV | Mitică Dragomir a comentat situaţia de la Dinamo: "Eu m-am certat cu Prunea, dar..." În ce condiţii ar putea să se vândă clubul

Dinamo București

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom, Dumitru Dragomir a vorbit despre situaţia tensionată în care se află clubul Dinamo în ultima perioadă.

Dragomir i-a transmis lui Ionuţ Negoiţă în ce condiţii ar putea să vândă clubul Dinamo, dar totodată i-a contestat capacitatea de conducător a patronului: "Nu se vinde domnule Dinamo, pentru că este un nume foarte mare cu finanţatori foarte mici. Ca să poţi să vinzi un club de talia lui Dinamo, trebuie să ai o structură organizatorică extraordinară, o bază sportivă formidabilă. Iar acolo e un singur conducător, Bălănescu şi nici el nu are putere, săracul".

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal a comentat şi incidentul cu Mircea Rednic, care a fost dat afară, iar apoi a fost invitat să cumpere Dinamo: "Rednic e mare antrenor, dar mutarea pe care a făcut-o acum cu Prunea e bună. Eu m-am certat cu Prunea, dar Prunea este un conducător bun. Iar antrenorul la fel. Şi eu îl luam tot pe el antrenor, dacă m-aş fi dus conducător undeva. E un om serios, un antrenor deosebit şi are şcoala lui Piţurcă".

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdinamoprunea 

viewscnt
Articole similare