Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica explică de ce Gnohere nu poate fi o soluţie pentru echipa naţională! Cum a reacţionat când a fost întrebat de Alibec

EXCLUSIV | MM Stoica explică de ce Gnohere nu poate fi o soluţie pentru echipa naţională! Cum a reacţionat când a fost întrebat de Alibec

Superliga

Comentarii

Intrat în direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre francezul Harlem Gnohere, eroul FCSB în partida cu Hajduk.

Atacantul a reuşit o dublă în poarta croaţilor, cu golul decisiv înscris în prelungirile partidei.

S-a ridicat problema dacă Gnohere nu poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională, însă Mihai Stoica consideră ca această variantă e utopică. Motivul? Procesul de naturalizare durează mult prea mult, iar Gnohere are deja 30 de ani. Acesta evoluează în România de aproape trei ani.

Întrebat dacă francezul a fost nedreptăţit pe parcursul sezonului trecut, când în multe rânduri a fost lăsat pe bancă pentru a i se face loc în echipă lui Denis Alibec, oficialul FCSB a avut o reacţie care i-a trădat dezamăgirea în raport cu atacantul plecat la Astra în această vară.

"(n.r. Gnohere vs Piovaccari) Chiar dacă sunt jucători de forţă, ei sunt total diferiţi. Gnohere este mult mai tehnic, câştigă lejer duelurile cu adversarii, iar Piovaccari era mult mai rapid şi cerea mingea în adâncime. Au o singură asemănare: în faţa porţii nu ratează.

Nu putem să-l naturalizăm pe Gnohere pentru că, deocamdată, condiţiile sunt destul de aspre. Trebuie să stea în ţară şapte, opt ani, sau cinci ani dacă ar fi căsătorit cu o româncă. Asta e!

E asemănător cu Keşeru. Stângaci, puternic.

E un capitol încheiat şi chiar nu vreau să mai vorbesc (n.r. dacă Gnohere a fost nedreptăţit în perioada în care Alibec era la echipă). Avem atâtea topicuri interesante... Chiar nu vreau...

Nu ne permitem să pierdem vremea cu ce a fost. Ştim ce s-a greşit
", a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gnoherealibecfcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare