Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica face haz de necaz după ce Petrescu a refuzat naţionala: ”Mi-am dorit din toată inima mutarea asta... Aş fi contribuit şi la clauză” :)

EXCLUSIV MM Stoica face haz de necaz după ce Petrescu a refuzat naţionala: ”Mi-am dorit din toată inima mutarea asta... Aş fi contribuit şi la clauză” :)

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu a refuzat naţionala României şi rămâne la CFR Cluj. MM Stoica face haz de necaz şi recunoaşte că această mutare i-ar fi prins bine echipei sale, FCSB.

EXCLUSIV MM Stoica face haz de necaz după ce Petrescu a refuzat naţionala: ”Mi-am dorit din toată inima mutarea asta. Aş fi contribuit şi la clauză” :) 

Dan Petrescu a refuzat banca tehnică a echipei naţionale, după discuţia pe care a avut azi cu conducerea CFR-ului.

Naţionala României caută un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

Petrescu a avut astăzi o întâlnire cu Nelu Varga şi cei doi au picat de acord să continue colaborarea la CFR Cluj. 

MM Stoica a comentat alegerea lui Petrescu şi a recunoscut că această mutare i-ar fi prins bine echipei sale, FCSB. ”Aş fi contribuit la clauză”, a spus ironic MM Stoica. 

”Mi-aş fi dorit din toata inima ca Dan Petrescu să plece la naţională. Aş fi contribuit la clauză (n.r. râde). Este un antenor foarte bun. E geniu. E in stare să sacrifice tot pentru un rezultat. Cu Hagi a ieşit din careu de câteva ori şi a câştigat. Despre ce vorbim.

Tot ce s-a realizat la CFR se datorează lui. Eu atunci am anunţat că Petrescu a semnat cu naţionala pentru că el i-a spus lui Giovanni asta. De asta am şi zis atunci. Nu ştiu ce s-a intâmplat intre timp”, a declarat MM Stoica la telekomsport.ro. 

Clauza de reziliere a "Bursucului" de la FCSB se ridică la 600.000 de euro.

CFR Cluj a încheiat anul pe primul loc în Liga 1, cu nouă victorii consecutive. Campioana en titre are un avans de zece puncte faţă de următoarea clasată, FCSB.

Dan Petrescu  a câştigat trei titluri consecutive cu CFR Cluj, între 2018 şi 2020.

 

Afla mai multe despre: nationala romanieidan petrescumm stoica 

viewscnt
Articole similare