Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica îi atrage atenţia lui Mircea Rednic: ”Un antrenor mare nu dă în jucători în public”. De la ce a pornit totul

EXCLUSIV MM Stoica îi atrage atenţia lui Mircea Rednic: ”Un antrenor mare nu dă în jucători în public”. De la ce a pornit totul

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut partida cu CS Mioveni, scor 1-2, după ce a condus tot meciul.

EXCLUSIV MM Stoica îi atrage atenţia lui Mircea Rednic: ”Un antrenor mare nu dă în jucători în public”. De la ce pornit totul

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a avut un discurs dur la adresa portarului Plamen Iliev, după ce acesta a făcut penalty-ul din care CS Mioveni a egalat.

Rednic l-a făcut praf pe Plamen Iliev după meci şi i-a reproşat golul de 2-1 prin care echipa sa a pierdut. 

Atitudinea lui Rednic a fost criticată de MM Stoica, care spune că in opinia sa, antrenorul putea să evite şă işi taxeze public jucătorul. 

„Sigur că Rednic are dreptate în ce spune. Dar, teoretic, un antrenor, mai ales unul cu experienţă, discută cu jucătorul sau, eventual, jucătorul şi colegii lui, nu îl face praf în faţa camerelor de luat vederi. Dar, de multe ori, sunt antrenori care încearcă, pasând pe jucători, să scape ei! 

Nu spun că face asta Rednic acum, dar nu e normal. La carte aşa spune: «Un antrenor mare nu dă în jucători în public, ci în discuţiile pe care le poartă cu ei». Avem foarte mulţi antrenori care dau în jucători, vai de mine!”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Ce a spus Rednic dupe înfrângerea cu CS Mioveni:

"Aici a fost o greşeală individuală. Nu ai voie să faci aşa ceva. Nu avea voie Iliev să iasă din poartă. Nici nu a atins mingea. Nu poţi să iţi baţi joc de munca unei echipe. Eu chiar nu il inţeleg. Şi meciul trecut la fel. Nu se poate să nu te concentrezi in ultimele cinci minute.

Aici a fost o greşeală individuală. Dacă gresea unul tanar mai ziceam. Ce căuta el acolo pe 6 metri? Se repetă greşeala din meciul cu Târgovişte. Nu e păcat să-ţi baţi joc de munca colegilor tăi? Am fost obligat să schimb, că nu am multe soluţii. Noi am pierdut, nu că cei de la Mioveni au avut cine ştie ce ocazii.

Noi am avut 3 puncte şi nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare, şi la jucători cu experienţă. Sunt foarte supărat, nu e prima greşeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puţini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua.

Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat şansă, aţi văzut. Unii pe care i-am adus deja şi-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câştigi un duel, nu ai ce căuta aici", a spus Mircea Rednic după meci. 

Afla mai multe despre: dinamomm stoicamircea redniciliev 

viewscnt
Articole similare